Pattyp
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een muesli beker

Als je ooit hebt geprobeerd granola te eten uit een bakje, dan weet je dat het niet de meest gebruiksvriendelijke ervaring is. De kleine gaatjes in het deksel schenken nooit genoeg granola uit, en voor je het weet mors je de yoghurt uit het bakje. Maar er is een betere manier. Een manier waarbij je niet hoeft te worstelen met een deksel of een kom op je schoot moet laten balanceren. De oplossing is: de muesli beker.

 

Gebruiksgemak

Het eten van yoghurt en granola uit een bakje is erg onhandig. De kans dat je de yoghurt knoeit, is groot. Met een muesli beker heb je geen gedoe met deksels of met het gieten van granola in een kleine opening. Het enige wat je te doen staat is de beker naar je mond brengen en eten. Bovendien morsen bekers minder snel dan kommen, dus dat scheelt weer schoonmaken!

 

Gemakkelijk mee te nemen

Naast het gebruiksgemak met eten, is een mueslibeker ook gemakkelijk mee te nemen. Een beker is namelijk een stuk compacter dan een kom. Ideaal dus om mee te nemen. ’s Ochtends vul je de beker met yoghurt en granola en vervolgens stop je de beker gemakkelijk in je tas. 

 

Verse granola

Het nadeel aan het meenemen van yoghurt en granola in een bakje, is dat de granola snel zacht wordt in de yoghurt. Dit smaakt een stuk minder lekker dan dat de granola nog knapperig is. Het voordeel van een mueslibeker, is dat de muesli boven in de deksel gestopt kan worden. Wanneer je zin hebt in de yoghurt en granola, strooi je de granola op de yoghurt en klaar ben je!

 

Ontdek de muesli beker!

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om van je yoghurt en granola te genieten? Ga dan voor de muesli beker. De beker is gemakkelijk in gebruik, compact en zorgt ervoor dat de granola vers blijft! Ervaar de voordelen zelf en schaf een muesli beker aan! op de website van Mymepal is er een groot aanbod aan muesli bekers.

https://www.mymepal.com/