Doet uw wasmachine opeens langer over de was? Bel dan met wasmachine reparatie Amsterdam

juni 14, 2018

Doet uw wasmachine opeens langer over de was? Bel wasmachine reparatie Amsterdam

Het wassen kan 20-30 minuten tot enkele uren duren. De tijd is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld van welk programma u vraagt, welke wasmachine u heeft en zo verder. En het is goed als het wassen niet eindigt vijf minuten nadat het is begonnen. Het is een heel ander verhaal als je eerder het programma hebt ingesteld en de wasmachine de was in 40 minuten heeft gedaan. En nu doet het dezelfde wasbeurt met hetzelfde programma in twee uur. Dit is niet langer normaal. En in dit geval is het noodzakelijk om te begrijpen waardoor deze verandering is veroorzaakt.

Wasmachine reparatie Amsterdam analyseert in dit artikel de belangrijkste redenen waarom de machine ineens veel langer wast dan eerst.

Onjuiste verbinding tijdens installatie

Verkeerde aansluiting van de wasmachine. Dit is een van de veel voorkomende oorzaken van een dergelijke storing. Het gebeurt wanneer u nieuwe huishoudelijke apparaten installeert. Of wanneer u de oude naar een nieuwe locatie verplaatst. Onjuiste verbinding kan een sink veroorzaken. Dat wil zeggen, het water wordt in de tank gerekruteerd en gaat onmiddellijk over in het riool. De niveauschakelaar vertelt de regeleenheid dat het water te weinig is om te wassen. Het geeft op zijn beurt het bevel aan het water. En het stromende water blijft stromen. En dit kan heel lang gebeuren. Daarom kunnen sommige mensen beslissen dat de machine gewoon wast en wast en niet kan stoppen.

Om het probleem op te lossen, kunt u een speciale sifon voor de afvoerslang kopen en installeren. Het is ook de moeite waard om te controleren of de afvoerslang correct is geïnstalleerd. Aanbevelingen over hoe hoog het zou moeten zijn, kun je in de instructies lezen. Als deze slang door u is verlengd, is er een kans op een dergelijke storing. Een andere reden kan een falen van de pomp zijn om water (pomp) af te tappen.

 

De afvoerslang of het pompfilter verstopt? Bel met wasmachine reparatie Amsterdam

Als de slang of het filter zwaar verstopt is met verschillende vuildeeltjes, zal het water niet zo snel de tank van de wasmachine verlaten. Vaak treedt de blokkering op als gevolg van het vallen in de machine van sommige vreemde voorwerpen. Bijvoorbeeld: munten, spelden, stukjes van een BH en andere kleine dingen. Ook kunnen verschillende draden, haar en ander vuil de afvoer van water voorkomen.

Om dergelijke overlast te voorkomen, moet u deze onderdelen van de wasmachine regelmatig schoonmaken!

Storing van het verwarmingselement (TEN) van de wasmachine

Een andere reden dat de machine langer is geworden om gewassen te worden, kan een defecte verwarmer zijn. Als de kachel volledig is gebroken, stopt het gewoon met het verwarmen van water. En als het net begint te verknoeien, neemt de tijd toe die nodig is om water de juiste temperatuur te geven.

De meeste machines wassen niet verder totdat het water is opgewarmd tot het vereiste aantal graden. En als de verwarming zeer langzaam optreedt, respectievelijk, en het wassen langer zal duren.

Als het verwarmingselement defect is, moet het worden vervangen door een nieuw exemplaar. Hiervoor kunt u wasmachine reparatie Hilversum bellen. Of u kunt de TEN zelf veranderen. Op onze site kunt u gemakkelijk instructies vinden over hoe u dit deel van de wasmachine zonder problemen kunt vervangen.

https://witgoed-reparatie.net

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.