Pattyp
Image default
Dienstverlening

Een proefschrift drukken, waar doe je dit?

Als je een thesis hebt geschreven en onderzoek hebt gedaan dan is het gebruikelijk om een proefschrift te drukken (klik hier voor proefschrift drukken). Er zijn verschillende partijen waar je dit kunt laten doen. Zelf heb ik het laten doen door Proefschriftenprinten.nl, ik zou deze partij iedereen aanraden, in deze blog zal ik vertellen waarom ik dit vind en mijn ervaringen met hen delen.

 

Het proces van proefschriften drukken bij Proefschriften.nl

Toen ik besloot om mijn proefschrift te drukken bij Proefschriftenprinten.nl ben ik gestart met hen op te bellen. Ik vroeg in dit gesprek naar de mogelijkheden en die werden allemaal aan mij verteld, zo heb ik gehoord dat de prijs heel erg meevalt en dat je zelf kunt bepalen hoeveel je er precies wilt hebben. Het gesprek met de medewerker van Proefschriftenprinten.nl ervoer ik als heel erg aangenaam, ik had het gevoel dat er naar mij werd geluisterd en de antwoorden op mijn vragen waren allemaal heel erg duidelijk, ik kon er ook echt iets mee. Ik heb mijn thesis digitaal op kunnen sturen naar hen waarna Proefschriftenprinten.nl al heel snel kon starten met het proefschrift drukken. Ik denk dan ook dat het nog geen week geduurd heeft voordat het proefschrift mijn kant op kwam. Zo kon ik het netjes afleveren bij mijn universiteit en was alles netjes afgehandeld. De presentatie van zo’n werkstuk is vaak al een van de belangrijkste dingen in de beoordeling. Het is gewoon een vereiste dat het mooi strak wordt afgeleverd, bij Proefschriftenprinten.nl kun je ervan op aan dat het proefschrift drukken goed gebeurd en het resultaat prachtig is.

 

Meer over Proefschriftenprinten.nl

De dienst die proefschriftenprinten.nl aanbiedt zegt de naam al eigenlijk, een proefschrift drukken is hetgeen waar zij zich op focussen. Om te bekijken of dit voor jou een geschikte aanbieder is kun je contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken, je kunt ook direct vragen naar de prijs, dit is wat ik ook gedaan heb. Zo kun je direct de verwachtingen afstemmen en weet je zeker dat het allemaal naar wens zal verlopen, je kunt er in ieder geval op anticiperen als dit niet het geval is.