Pattyp
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eten wordt een beleving bij Restaurant De Kommensaal

Heerlijk uit eten kan heel leuk zijn, maar wanneer wordt het nu echt een beleving. Iets waar je naar uit kijkt en waar je echt van kunt genieten? De tijd vergeten en heerlijk samenzijn. Dit kan bij Gasterij de Kommensaal. Maar ook voor bedrijven is dit gastroniomische restaurant een uitkomst. Wat te denken als unieke vergaderlocatie in de Liemers.

Prachtige omgeving

Gasterij de Kommensaal bevindt zich in het gebied De Liemers in het mooie plaatsje Lathum. Lathum ligt direct aan het water en is daarom een mooie uitvalsbasis voor vakantiegangers en recreanten. De sfeer is ontspannen en idyllisch.

Een sfeervole boerderij

De prachtige oude boerderij zorgt voor een warme, maar ook luxe sfeer. Je voelt je een ware gast. In het restaurant wordt veel op een traditionele manier gedaan. De spreuk is dan ook ‘van boer naar bord’, iets wat generaties lang hoog ik het vaandel staat. Met veel respect voor de natuur serveren we diverse gerechten.

Seizoens- en streekproducten

Er wordt veel gebruik gemaakt van seizoen- en streekproducten. Alles wordt dagelijks vers bereid. Om het nog specialer te maken wordt de kaart elk seizoen vernieuwd. Zo kun je alle tijden van het jaar het seizoen proeven.

Veelzijdige dinerkaart

De dinerkaart is veelzijdig. Lekkere tapas om samen te delen? Snel even de dagschotel bestellen om daarna weer naar huis te gaan. Of gewoon uitgebreid samen à-la-carte dineren en zelf een keuze maken uit de heerlijke gerechten. Er is voor ieder wat wils.

Samen met onze heerlijke wijnen

Bij elk gerecht worden ook bijpassende wijnen geserveerd. Onder de boerderij zit de wijnkelder. Een ware schatkamer met bijzondere wijnen. De wijnkelder bestaat voor 95% uit biologische wijnen. Heb je hier een vraag over? Dan vertelt de sommelier je graag meer over het mooie assortiment.

Kortom, eten bij De Kommensaal is een beleving. Een mooie plek, prachtige boerderij en een veelzijdige keuze aan gerechten bereid met aandacht. De moeite waard om eens een kijkje te nemen in de ‘huiskamer van De Liemers’.    

Gerelateerde artikelen

Wat kost een SEO copywriter?

De kosten van outplacement