Pattyp
Image default
Banen en opleidingen

Ga voor een ervaren interim verkoper

Is er een onmisbaar lid van het inkoopteam voor langere tijd uit de running? Zit u met uw inkoopactiviteiten midden in een drukke periode? Gaat u met een project starten waarvan u nu al weet dat u wel wat extra handen kunt gebruiken? Denk dan eens aan de ondersteuning van een interim verkoper. De verkopers van Insinc passen niet alleen perfect binnen uw inkoopteam, ze beheersen ook alle details van het vak. Dit is dus de perfecte keuze wanneer u tijdelijk wel wat extra hulp kunt gebruiken op uw inkoopafdeling.

Op welk niveau heeft u een inkoper nodig?

Wanneer u bij Insinc aanklopt voor een interim verkoper, zult u al snel merken dat u ontzettend veel keuzes heeft. Dit bedrijf levert professionals die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaan. Van operationeel niveau tot strategisch niveau en van junior inkoper tot interim CPO. De interim verkopers worden speciaal voor u geselecteerd. Er wordt gekeken naar de beste professional voor uw organisatie. Een andere oplossing is detachering op het gebied van inkoop. Insinc levert op basis van tijdelijke inkoop detachering professionals. Op deze manier weet u zeker dat u uw bedrijf altijd goed draaiende kunt houden, ook in de lastigere tijden.

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Wilt u een interim verkoper inschakelen? Of wilt u aan de slag met detachering op het gebied van inkoop? Neem dan gerust eens contact op met een van de ervaren medewerkers van Insinc. Zij vertellen u graag wat meer over wat er allemaal mogelijk is. U vindt de contactgegevens op de website. Hier kunt u eveneens meer lezen over de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Deze stelt u tevens aan een van de experts. Zij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf en ga aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Service coördinator

HR Recruiter

Traineeship overheid als ideale voorbereiding op de arbeidsmarkt