Pattyp
Image default
Dienstverlening

Het schilderen op nummer kan ook voor volwassenen

Ben je niet heel creatief, maar vind je het wel leuk om creatief bezig te zijn? Dan is het schilderen op nummer misschien wel iets voor jou! Je kan op die manier zelf kunst maken, zonder daar zelf heel erg creatief voor te hoeven zijn. Je maakt een kunstwerk dat helemaal uniek is en nergens anders te krijgen is. Je bent op zoek naar een kunstwerk dat zeldzaam is en ook nog eens bijna niet te onderscheiden is van een echt kunstwerk. Door te gaan schilderen op nummer wordt het op een laagdrempelige manier mogelijk gemaakt om een kunstwerk te creëren en ook bezig te zijn met je handen en je gedachte ven los te laten. Het maken van iets met je handen is een manier om van stress af te komen en daarom gaan vele mensen steeds vaker iets doen waar ze creatief voor bezig moeten zijn.

Gedachte verzetten

Een van de manieren om even je gedachte te verzetten is door te gaan schilderen op nummer. Daarnaast is het ook gewoon heel erg leuk om zelf een kunstwerk te maken, zonder hier zelf veel inspiratie voor te hebben. Het ontwerp is al gemaakt, maar je gaat dit zelf vormgeven en kleuren met elkaar combineren. Je kunt op de website een schilderij bestellen die je graag wilt gaan schilderen op nummer. Je kiest vervolgens de kleuren die je hiervoor wilt gaan gebruiken en je krijgt een pakket toegestuurd waar je kwasten, verf en een schilderij bij krijgt. 

Schildersezel

Vind je het fijner om te werken met een schildersezel en een palet? Dan kan je dat op de website nog extra bestellen. Zo wordt het schilderen op nummer een hele onderneming en ben je even met je gedachte ergens anders. Je kan je creativiteit zo makkelijk uiten en hebt ook nog een mooi kunstwerk in je woning.