Pattyp
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Toen ik onlangs merkte dat de pijn in mijn nek wat ernstige vormen aannam, heb ik direct contact opgenomen met Freedom In Motion voor de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Jaren geleden is er een lage rughernia bij mij geconstateerd. Door regelmatig wat eenvoudige oefeningen te doen, heb ik die aardig onder controle. Maar zo af en toe heb ik toch wat extra hulp nodig. Zeker nu ik merkte dat ik haast niet meer op mijn zij of buik kan liggen, mijn armen niet meer kon optillen tot naast mijn oren. Kracht zetten tijdens het schoonmaken lukte ook al niet. Kortom, echt tijd voor de professional want ik had ongemerkt al aardig wat beperkingen opgebouwd. Gelukkig gaat het nu weer goed met me. Dankzij de oefentherapie Mensendieck die ik in Amstelveen heb gevolgd. Klik hier voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen.

Pijn bij bewegen? Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen helpt

De oefentherapie Mensendieck heeft me gelukkig snel en goed geholpen. Annemieke van Freedom in motion heeft me geleerd welke spieren ik moet ontspannen en welke spieren ik juist moet aantrekken. Zij heeft goed naar me gekeken, hoe ik sta, hoe ik beweeg, hoe ik zit om te zien waar verbetering en / of verandering noodzakelijk is om de pijn in mijn nek met uitstraling in mijn schouders zoveel mogelijk te verminderen. Ik voel me goed bij Annemieke als opgeleid Mensendieck therapeute. Ze is opgeleid om mij precies te kunnen vertellen wat ik moet doen, waar ik het beter kan doen. Ik heb veel vertrouwen in haar manier van aanpak.

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen laat je bewegen

Bij oefentherapie Mensendieck in Amstelveen krijg je oefeningen die je makkelijk even tussendoor thuis of op je werk kan doen en maar weinig van je kostbare tijd zullen kosten. Misschien helpen de oefeningen die ik kreeg jou ook wel? Maak dan toch die afspraak met Annemieke van Freedom in motion. Een paar keer op oefentherapie Mensendieck in Amstelveen kan al wonderen voor je betekenen. Dat je het nodig hebt, blijkt wel uit het feit dat je nu dit blog leest.

Dank aan de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

Annemieke heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik nu mijn houding nog meer heb weten te verbeteren, ze heeft me erop gewezen dat ik niet teveel achter elkaar moet doen. Want dat is echt mijn valkuil. Annemieke heeft me tijdens de oefentherapie Mensendieck ook erop gewezen dat ik veel vaker even moet opstaan om te bewegen. Ook op mijn werk. En tja, de oefeningen doe ik regelmatig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook af en toe geen zin heb, maar ik merk het direct als ik weer even alles los heb gemaakt. Ik voel me vrijer, beweeglijker en wat nog mooier is, ik kan weer alles doen wat ik zou willen doen. En dat alles zonder pijn!