Pattyp
Image default
Woningen

Ons bedrijf, opgericht met als doel in te spelen op de toenemende zoektocht naar eigendomOns bedrijf, opgericht in 2009. , met als doel in te spelen op de toenemende zoektocht naar eigendommen. De hoofdactiviteit van het bedrijf is bouw, ontwerp, bouw en verkoop van onroerend goed, voornamelijk appartementen en woongebouwen.
Het bedrijf voert een project uit voor de bouw van een appartementencomplex. Het complex bestaat uit twee woongebouwen.
Het bedrijf heeft de ambitie om zijn activiteiten in de richting van investeringen en bouw van appartementen en woongebouwen te behouden en te ontwikkelen.
Het doel van het bedrijf is om appartementen aan te bieden tegen concurrerende prijzen, met een uitstekende uitvoering en het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen, in overeenstemming met de hoge eisen van wereldnormen.
Het bedrijf werkt, op basis van een gezamenlijke activiteitenovereenkomst, nauw samen met een van de meest professionele makelaars, waardoor het goed georiënteerd kan zijn op de residentiële vastgoedmarkt, marketing van grootschalige ontwikkelingen met een diepgaande begrip van de markt, getest op efficiëntie in moeilijke marktomstandigheden voor verkoop en diensten.
Ons bureau werkt al lang en met succes op de onroerendgoedmarkt en biedt zijn kopers een bijgewerkte exclusieve catalogus van onroerend goed: appartementen en villa’s van ontwikkelaars, met een gegarandeerde verhuur van 7% per jaar, luxe villa’s in de bergen met een lening optie tot 10 jaar, de beste aanbiedingen van secundair onroerend goed, en voor degenen die meer willen – individuele bouw- en investeringsprojecten. Wij vertegenwoordigen een makelaarskantoor en een bouwbedrijf en bieden de grootste selectie van onroerend goed: nieuwbouw, wederverkoop onroerend goed, commercieel. Investeer bij ons in onroerend goed, want morgen wordt het veel duurder.

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/