Pattyp
Image default
Dienstverlening

Op YouTube adverteren werkt

Wist je dat miljoenen mensen wereldwijd dagelijks gebruik maken van YouTube? Niet zo vreemd dus dat veel bedrijven deze gelegenheid aanpakken om hun producten of diensten te adverteren. Er zijn natuurlijk meerdere social media kanalen waar advertenties geplaatst kunnen worden. Maar YouTube biedt een groot voordeel: filmpjes maken net iets meer indruk dan stilstaande afbeeldingen. Mensen voelen zich sneller aangesproken en voelen zich eerder verbonden met een product of merk. Op YouTube adverteren mag dus eigenlijk niet ontbreken in de social media strategie voor jouw bedrijf.

Laat het over aan een social media bureau

Waarschijnlijk heb je zelf niet genoeg tijd om je te verdiepen in het adverteren op social media. Daarbij is er een grote kans dat je niet over de juiste kennis beschikt. Je specialiteiten liggen nu eenmaal ergens anders. Daarom kun je jouw online marketing het beste overlaten aan een social media bureau. Bij Your Business Online werken fanatieke social media specialisten die graag voor jou aan de slag gaan. Wij zetten Facebook, Instagram, Pinterest, linkedIn en YouTube in om jouw diensten of producten onder de aandacht te brengen. Nadat we vastgesteld hebben welke platforms het meest effectief zijn voor jouw bedrijf, zetten we een passende strategie op. We gaan doelgericht te werk voor een optimaal resultaat.

LinkedIn advertenties voor B2B

Welke social media er het beste gebruikt kan worden voor jouw bedrijf, hangt onder meer af van je doelgroep. Lever je diensten of producten voor andere bedrijven, dan kun je niet om LinkedIn heen. Dit platform is bij uitstek geschikt voor B2B advertenties. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om te adverteren. Daarnaast kun je op LinkedIn artikelen plaatsen en je volgers op de hoogte houden van ontwikkelingen. Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.

https://www.yourbusinessonline.nl/