Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Senior IT Auditor

Kunt u snel risico’s identificeren en IT-processen verbeteren? Dat is voor jou.

Wat ga je doen?

Als senior internal auditor ben je betrokken bij een breed scala aan vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan cybersecurity, IAM, informatiebeveiliging, IT-governance en GDPR / AVG. In de hoofdkantooromgeving kunt u uitgaan van alle aspecten rondom interne IT-processen en systeembetrouwbaarheid. Bij diverse gelegenheden kunt u ook terecht bij andere vestigingen in de omgeving. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer, cultuur en vraagstukken.

Met scherpe en scherpe ogen kun je de risico’s zien en ze uittekenen. Je evalueert beheersmaatregelen en beveelt management aan. Je denkt mee met de organisatie en maakt impact. Samen met een team van directie, directie, directe collega’s en externe partijen lukt het je elke dag.

Wie ben jij?

Je bent een expert en weet processen goed te managen. Daarnaast zijn je schoenen sterk en zijn je suggesties solide. We willen ook het volgende zien:

-RE titel;

-Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, inclusief 3 of 4 jaar zelfstandig werk;

-Informatie beveiliging ervaring;

-Hebben verschillende niveaus van ervaring in complexe omgevingen.

Wat mag je verwachten

Voor deze functie bieden wij veel aantrekkelijke voorwaarden:

-Salaris marktconform, tussen 5.000 en 7.000 euro;

-Huur een auto;

-Goede balans tussen werk en privé;

-Flexibele werkuren;

-Stimuleer elke dag persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken?

Je komt uiteindelijk aan bij een club waar de klant op de eerste plaats komt. Met een hecht team van gepassioneerde professionals werk je elke dag aan het beste resultaat. Diversiteit, groei en vitaliteit komen hier elke dag terug. Als je intern werk wilt doen en elke dag uitdagingen wilt aangaan, dan is dit je ideale keuze.

vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/internal-auditor.html