Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Service coördinator

Service coördinator

Jouw verantwoordelijkheden

Als Internal sales coördinator ben je verantwoordelijk voor de volledige orderopvolging, ook zal je mee instaan om het salesteam administratief te ondersteunen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige orderverwerking in het systeem
 • Je hebt een sleutelpositie in de communicatie tussen B2B-klanten, de buitendienst en de andere afdelingen.
 • -Je volgt de verkoopresultaten op bij het opstellen van de verschillende verkoopstatistieken, evenals de wijzigingen en uitvoering van nieuwe contracten.
 • Je ben het sleutelfiguur in het up-to-date houden van de masterdata in SAP.
 • Je coördineert het werk van het internal sales team.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de sales manager.

 

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een hoger diploma of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring binnen de customer service/administratie;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en communiceert vlot in zowel het Engels als het Frans
 • Een goede kennis van Excel, SAP en Navison is zeker een pluspunt
 • Je hebt een analytisch denkvermogen en denkt steeds klantgericht;
 • Je bent een ware teamplayer met een hands-on mentaliteit maar kan evengoed zelfstandig werken.

Ons aanbod

 • Je komt terecht in een mooie werkomgeving met toffe collega’s;
 • Het bedrijf voorziet in voldoende parkeermogelijkheden;
 • Je krijgt een marktconform salaris;
 • Na een geslaagde opdracht krijg je een vast contract.

Met jouw kwalificaties en ervaring sta je sterk in een rol waarin uitstekende communicatie en organisatorische vaardigheden centraal staan. Hier volgt een uitgebreide toelichting op jouw vaardigheden en hoe deze bijdragen aan je professionaliteit binnen een organisatie:

1. Opleidingsniveau en Ervaring: Het bezit van een hoger diploma of equivalente ervaring onderstreept je toewijding en bekwaamheid in je vakgebied. Dit academische fundament, gecombineerd met jarenlange ervaring in customer service en administratie, maakt je goed voorbereid op het aanpakken van complexe uitdagingen en het leveren van hoogwaardige service.

2. Taalvaardigheid: Je spreekt vloeiend Nederlands en kunt efficiënt communiceren in het Engels en Frans. Deze meertaligheid is een waardevolle troef in een steeds meer geglobaliseerde werkomgeving, waar communicatie met klanten en collega’s uit verschillende culturen en regio’s essentieel is.

3. Technische Vaardigheden: Je vaardigheid in het gebruik van Excel, SAP en Navision versterkt je capaciteit om gegevens effectief te beheren en te analyseren. Kennis van deze tools stelt je in staat om processen te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en accurate rapportages te produceren, wat van cruciaal belang is voor de besluitvorming binnen de organisatie.

4. Analytisch Denkvermogen en Klantgerichtheid: Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, wat je helpt om complexe problemen systematisch aan te pakken en effectieve oplossingen te vinden. Je klantgerichte benadering zorgt ervoor dat je beslissingen altijd met het oog op klanttevredenheid neemt, wat bijdraagt aan de loyaliteit en tevredenheid van klanten.

5. Teamwerk en Zelfstandigheid: Als een echte teamplayer die ook zelfstandig kan werken, ben je flexibel en aanpasbaar aan verschillende werksituaties. Je hands-on mentaliteit stelt je in staat om proactief taken op te pakken en te voltooien, terwijl je ook een constructieve bijdrage levert aan het team.

Deze combinatie van vaardigheden maakt je een uitstekende kandidaat voor posities waar klanttevredenheid, effectieve communicatie en administratieve efficiëntie centraal staan. Of het nu gaat om een rol binnen customer service, een administratieve functie of een positie die een beroep doet op je meertalige capaciteiten, je bent uitstekend uitgerust om significante bijdragen te leveren aan de doelen van elke organisatie.

https://vacatures.today/cat/Technical5.html

https://www.vindazo.be/vacatures/service-coordinator.html