Pattyp
Image default
Aanbiedingen

3 leuke cadeaus om iemand écht mee te verrassen

3 leuke cadeaus om iemand écht mee te verrassen

Ben je uitgenodigd voor een verjaardag, bijvoorbeeld van een goede vriend of vriendin, maar weet je niet zo goed wat voor cadeau je diegene dit jaar moet geven? We snappen dat het best ingewikkeld kan zijn om ieder jaar opnieuw weer een origineel cadeau te bedenken. Op een gegeven moment ben je wel een keer door al jouw ideeën heen. En om nou weer met een doosje bonbons, een fles wijn of een bosje bloemen aan te komen zetten is natuurlijk ook wel een beetje afgezaagd. Mag het van jou wel iets originelers maar weet je niet goed hoe en wat? Lees dan even verder want in deze blog geven wij jou drie cadeautips waar je iemand écht mee kunt verrassen. Lees snel verder!

 

Fotocadeaus vallen altijd in de smaak

Een fotocadeau met een foto waar jullie beiden op staan, persoonlijker kan het haast niet. Tegenwoordig kun je diverse producten laten bedrukken met jouw mooiste foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een leuke mok of een mooi kussensloop. Is degene aan wie je het fotocadeau wilt geven creatief? Dan kun je natuurlijk ook een prachtige foto laten afdrukken op een fotopuzzel. Plezier gegarandeerd! Hoe je het ook went of keert, fotocadeaus vallen eigenlijk altijd wel in de smaak.

 

Geef eens een uitje cadeau

Ook cadeaubonnen voor een leuk uitje samen doen het vaak erg goed. Houdt degene aan wie je het uitje cadeau wilt doen van lekker eten en drinken? Dan kun je denken aan een heerlijke high-tea of high-chocolate samen. Heb je te maken met een zeer actief en sportief persoon? Kies dan voor een dagje karten, paintballen of andere sportieve activiteit.

 

Buddha to Buddha: sieraden maar dan net even anders

Houdt de ontvanger van jouw cadeau heel erg van sieraden en kan hij of zij er eigenlijk niet genoeg hebben? Met een sieraad van Buddha to Buddha maak je de verrassing compleet. Buddha to Buddha heeft namelijk sieraden in haar collectie die net even een tikkeltje anders zijn dan sieraden van andere bekende merken. Zo worden de sieraden allemaal met de hand gemaakt en zijn ze qua uiterlijk over het algemeen vrij grof en stoer. Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op juwelierswebshop.nl. Hier vind je sieraden van alle bekende merken.

https://www.juwelierswebshop.nl/sieraden/