Pattyp
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn de ooglidcorrectie kosten?

Plastische chirurgie en ingrepen aan het lichaam kosten geld en vaak gaat dit om grote bedragen. Vaak is dit ook de moeite waard, omdat je op deze manier je lichaam of gezicht er beter uit kunt laten zien. Zo ook voor een ooglidcorrectie en vaak moet je hier veel voor betalen, zodat je weer een frisse uitstraling hebt. Voordat je betaalt voor een ooglidcorrectie is het natuurlijk essentieel om te weten hoeveel het nu daadwerkelijk kost. Wat zijn de ooglidcorrectie kosten? Wat houdt een ooglidcorrectie in? Waarom verschillen de ooglidcorrectie kosten per kliniek? Deze vragen worden door ons beantwoord en behandeld in dit artikel.

Wat houdt een ooglidcorrectie in?

Voordat je praat over ooglidcorrectie kosten, wil je natuurlijk weten wat een ooglidcorrectie inhoudt. Heb je verslapte oogleden en krijg je hierdoor een vermoeide uitstraling, terwijl je helemaal niet vermoeid bent? Dat is natuurlijk vervelend, maar je kunt met een ooglidcorrectie ervoor zorgen dat je daar geen last meer van hebt. Zo zijn er verschillende correcties die je kunt laten uitvoeren en kun je dit voor het bovenooglid doen, maar ook voor het onderooglid. Bij het bovenooglid wordt er een snede gemaakt in de plooi van het lid en zie je hier ook helemaal geen litteken van. Vaak wordt er overtollig huid weggehaald en worden spieren verkort, zodat je oogleden meer naar boven gaan staan en niet langer hangen. Bij een onderooglidcorrectie wordt er vooral vet weggehaald en kan dit soms onaangenaam voelen.

Wat zijn de ooglidcorrectie kosten per kliniek

Een ooglidcorrectie kost geld en in sommige gevallen kan dit veel geld kosten. Per kliniek is dit anders en komt dit door de goede of juist slechte reputatie van een kliniek. Je doet ten slotte iets aan je gezicht en daarom wil je dat het goed gebeurt en maakt de prijs niet veel uit. Een ooglidcorrectie aan het bovenooglid kan al snel 1250 euro kosten en aan het onderooglid kan het al 1300 euro kosten. Mocht je een ingreep willen laten uitvoeren aan allebei de oogleden? Dan ben je 2400 euro kwijt en scheelt dit over het algemeen 200 euro. Per kliniek is dit anders en ook ligt het aan de staat van je oogleden. Door een offerte aan te vragen bij een kliniek kun je erachter komen wat de ooglidcorrectie kosten zijn, zo kom je niet voor een verrassing te staan.

Zoek de juiste kliniek

Wil je een ooglidcorrectie laten doen, maar weet je niet door welke kliniek? Toets op Google ‘Ooglidcorrectie kosten’ in en krijg je op deze manier verschillende klinieken te zien, maar ook de ooglidcorrectie kosten. Je krijg vaak meer dan 100 verschillende klinieken en kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Het is verstandig om alleen te kijken naar de top resultaten in de lijst, omdat dit vaak de beste klinieken zijn. Door op een website van een kliniek te klikken kun je ook de resultaten van andere klanten bekijken. Vaak heeft een kliniek een speciale pagina op de website met de foto’s van klanten voor en na de ingreep.