Pattyp
Image default
Dienstverlening

Airconditioningskooien – bescherm uw airconditioning tegen diefstal

In een warm klimaat is airconditioning het enige zonder welke men niet kan leven. Als een airconditioning stopt met werken is het een soort ramp, en er moet een reparateur aan te pas komen. Kun u zich uw verbazing voorstellen wanneer uw reparateur u informeert dat de airconditioning niet meer werkt omdat dieven het koper eruit hebben gestolen? Zij kunnen dit namelijk op de zwarte markt verkopen. Dit is slecht nieuws voor u en uw airconditioning, omdat vervanging erg duur kan zijn. Dit had voorkomen kunnen worden door uw airconditioning te beschermen.

Airconditioning is een populair doelwit voor dieven, vooral in de Verenigde Staten. Er zit veel staal en koper in dat dieven voor veel geld kunnen verkopen. De oplossing voor u is een kooi voor uw airconditioning. Deze worden door dezelfde bedrijven verkocht als zij die airconditioners verkopen en voorkomen dat de airconditioning wordt gestolen.

Omdat het vervangen van een gestolen airconditioner duizenden kan kosten, zouden alle airconditioners in dit soort kooien geplaatst moeten worden. AC kooien zijn het tweede – naast beveiligingshekken – dat uw bezit kan beschermen. Vanwege hoge peilen van diefstal is dit essentieel. Er bestaan verschillende vormen van bescherming, zoals kooien en alarmen, die eenvoudig te installeren zijn.

Geen enkel huishouden is immuun voor diefstal, en vele zijn het slachtoffer van diefstal geworden. Het reguliere huishouden, de bedrijfsbezitter, ouderen en armen zijn allemaal wel eens het doelwit geweest, waardoor ze ellendig en zonder geld geworden zijn. Tenzij ze in een kooi zitten is geen enkele airconditioner veilig voor diefstal , zelfs diegenen die op het dak vastgemaakt zitten.

 

De kosten van airconditioningskooien

Airconditioningskooien kosten ongeveer 0. Dit is een kleine prijs om te betalen voor rust aan uw hoofd en veiligheid voor uw airconditioner. Hiermee rekening houdend is het een goede lange termijn investering.

Waar zijn AC kooien van gemaakt?

Airconditioningskooien worden gemaakt van staal of ijzer, en sommige zijn mooi decoratief. Ze zijn zo ontworpen dat er genoeg lucht bij de AC kan komen, en zijn hun gewicht in goud waard. Slotenmaker Locksecure in Amstedam biedt airconditioningskooien die van goede waarde zijn en voor rust zorgen. U bent ervan verzekerd dat uw airconditioning veilig is tegen diefstal.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam