Pattyp
Image default
Vervoer en transport

Op vakantie? Met goedkoop vervoer naar Lelystad Airport

Op vakantie? Met goedkoop vervoer naar Lelystad Airport

Voor een rustig begin van de vakantie is het geen goed idee om met je vrouw en jullie twee kinderen plus alle koffers in de trein te stappen. Er raakt altijd wel iets of iemand kwijt, minstens één iemand begint te huilen en aan het einde van de rit zijn jullie allemaal boos op elkaar. In het vliegtuig wordt het er vaak ook niet beter op, waardoor je pas weer een beetje met elkaar kunt praten tegen de tijd dat je in het vakantieland bent aangekomen – en dan begint het allemaal weer opnieuw omdat je op zoek moet naar het hotel wat je van tevoren zo nauwkeurig uitgekozen had. Dat is dus geen heel fijn begin van wat een fantastische vakantie zou moeten worden.

 

Vermijd de stress

Het is al met al dus niet zo’n goed idee om met het openbaar vervoer naar Lelystad Airport te komen. Bovendien is het erg zonde van je vakantie als je er niet volop van kunt genieten. Om die reden is het een goed idee om met een taxi naar Lelystad Airport te gaan. Op het eerste gezicht klinkt dat als een heel duur grapje, maar dat valt ontzettend mee. Er zijn namelijk door het vliegveld speciale taxi’s ingezet waar enkel mensen mee naar het vliegveld worden vervoerd en natuurlijk ook weer thuisgebracht. Deze taxi’s zijn aanzienlijk goedkoper dan een reguliere taxidienst, waardoor je portemonnee ook nog een beetje gevuld is voor tijdens je vakantie.

 

Vooruit plannen

Zeker als je in het hoogseizoen op vakantie gaat, is het verstandig om ver van tevoren een taxi te boeken. Op die manier weet je zeker dat je op tijd op Lelystad Airport kunt zijn om je vlucht te halen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon prettig om te weten dat je die dag überhaupt op het vliegveld kunt komen en daarbij niet afhankelijk bent van vrienden of familieleden die je misschien wel willen brengen. Daarnaast is er ook het voordeel dat je geen auto geparkeerd hoeft te hebben op het vliegveld, wat misschien wat minder prettig is. Er zitten uiteindelijk dus erg veel voordelen aan het nemen van een taxi naar Lelystad Airport, helemaal als je het afzet tegen de optie van het openbaar vervoer.

Gerelateerde artikelen

Op stap met een elektrische fiets middenmotor?

Waarom ik een BTC scooter rij

Zelf een cafe racer modden