Pattyp
Image default
Dienstverlening

Ben jij het zat om single te zijn? Vind jouw partner met speeddaten van Search4Love!

Zou jij willen dat er een andere manier van daten bestaat waarbij je kans op het vinden van jouw maatje erg groot is? Die manier is er, namelijk speeddaten! Wij organiseren bij Search4Love de leukste speeddate avonden waarbij je niet met maar 1 andere single maar wel met zo’n 20 andere singles op date gaat. En dat allemaal op dezelfde avond. Je kans om een leuke vrijgezel te vinden waar jij wellicht wel verder mee wilt is dus echt groot.

Zou jij dan graag willen speeddaten in Utrecht omdat je in deze stad woont? Met ons kan het! Wij regelen speeddate avonden door het hele land. Wel zo makkelijk als je dicht bij jouw woonplaats kan daten. En je ontmoet meteen vrijgezellen die ook in de buurt van Utrecht wonen of in de stad zelf. Ideaal, want als je een leuke vrijgezel hebt gevonden weet je zeker dat je niet heel ver hoeft te reizen om elkaar te kunnen zien.

De speeddate avond

Om 19.30 wordt je verwacht op de locatie van de speeddate. Bij de deur staat onze host of hostess op je te wachten om je te verwelkomen. De host of hostess zal je in het kort uitleggen wat je van de avond kunt verwachten. Je ontvangt een speeddate kaart met de namen van de andere aanwezige vrijgezellen. Zo kan je goed bijhouden met wie je op date bent. Je krijgt ook nog een heel lekker welkomstdrankje. We laten je zien wat jouw plekje is van die avond, je bent nu helemaal klaar voor je dates. Terwijl jij aan het daten bent krijg je lekkere hapjes van ons. Drankjes kunnen besteld worden.

We hebben ongeveer twee uur ingepland voor alle dates. Dit betekent dat de dates niet zo heel lang kunnen duren, om precies te zijn zo’n vier minuutjes. Is niet lang, dat weten we. Maar we weten ook dat mensen binnen vier minuten weten of ze iemand leuk en interessant vinden, of de welbekende klik er is. Is die klik er met een date? Jullie kunnen na de speeddate avond zelf met elkaar nog eens afspreken. Dit regel je helemaal zelf, samen met jouw match. We hopen natuurlijk dat er iets moois gaat opbloeien tussen jullie!

Altijd veel deelnemers

Of je nu gaat speeddaten in Utrecht of gaat speeddaten in Arnhem, Den Haag, Amsterdam of Eindhoven, overal in het land zorgen wij ervoor dat er rond de 20 andere deelnemers zijn. Je hebt dus rond de 20 dates en daarom dus een grote kans op leuke matches.

Kom ook snel speeddaten met Search4Love, de slimste manier om liefde te vinden.

 

https://www.search4love.nl/