Pattyp
Image default
Dienstverlening

Besteed uw dakreparatie Leiden uit aan de Dakmakers

Een dakreparatie in Leiden, aan wie kunt u die het beste uitbesteden? Aan het team van de Dakmakers! In de wereld van daken komt het vooral aan op expertise en ervaring. En laten wij nou beide uitgebreid hebben. Veelzijdigheid is ons zeker niet vreemd, ervaring hebben wij in de ruim 38 jaar van het bestaan van de Dakmakers flink opgebouwd.

Even op een rijtje waarom het aan te raden is om voor de Dakmakers te kiezen:

  • Meer dan 38 jaar ervaring in de dakenbranche. We hebben dus al gigantisch veel gezien, geleerd en ervaren. Ook weten wij inmiddels in één oogopslag wat het beste is voor úw dak.
  • Elk personeelslid heeft de benodigde en juiste papieren en diploma’s in het bezit. Er wordt door ons altijd gewerkt met uitsluitend goed opgeleide mensen. Ook regelmatige bijscholing wordt goed bijgehouden, zodat het gehele team altijd tot in de puntjes op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.
  • Projectgarantie, dat krijgt iedere klant van ons. En niet maar een beetje, gewoon 100%. Voor een duur van 10 jaar. We zijn hiervoor aangesloten bij Dakmerk, het voor de dakenbranche door de overheid erkende kwaliteitskeurmerk. Met hun onaangekondigde inspecties houden ze ons scherp.
  • Dakdekkersbedrijf de Dakmakers heeft een lidmaatschap bij de brancheorganisatie Vebidak. Als lid van Vebidak voldoen wij aan de criteria van Vebidak op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering. Ook van de laatste stand der techniek zijn wij op de hoogte.
  • 24/7 service voor spoedreparaties. Fijn toch om te weten dat de Dakmakers altijd voor u klaar staan in noodsituaties. Ook in vakanties, weekenden, tijdens feestdagen en ’s nachts. Wanneer u dringend een dakdekker nodig heeft zijn wij uw partij.

Goed dakonderhoud voorkomt problemen

Niet alleen voor dakreparaties of onze spoedservice kunt u ons laten komen. Ook voor onderhoud plat dak komen wij graag naar u toe. Wij juichen het zelfs toe wanneer klanten hun dak regelmatig laten onderhouden, er kan door goed onderhoud namelijk een hoop voorkomen worden.

Wees ook zeker van een gezond dak boven uw hoofd, laat uw dak dan ook onderhouden of repareren door de Dakmakers!

  •  
https://www.dakmakers.nl/