Pattyp
Image default
Aanbiedingen

De beste herenkleding volgens vrouwen

Goede herenkleding is tegenwoordig heel belangrijk en tegelijkertijd ontzettend lastig. Want wat is nou een goede stijl? Wanneer doe je wat aan? Daar kunnen we eindeloos over discussiëren, maar wie kan het nou beter zeggen dan vrouwen. Zij zijn soms degene op wie we indruk willen maken en hebben over het algemeen een beter gevoel voor stijl dan wij zelf. Lees hier wat vrouwen graag zien op het gebied van mannenkleding. Met deze tips kun jij de plank op het gebied van herenkleding nooit meer misslaan en kom je altijd goed gekleed voor de dag.

Een goede pantalon

Er is niets mis met een spijkerbroek. Toch is het verstandig om wat meer smaken in je kast te hebben hangen. Op sommige momenten is een spijkerbroek namelijk net wat te basic. Een pantalon kun je natuurlijk dragen bij een pak, maar kan ook meer casual worden gedragen met bijvoorbeeld een T-shirt. 

Klassieke sneakers

Je hoeft echt niet altijd nette schoenen te dragen, dat willen vrouwen vaak helemaal niet. Sneakers zijn prima, vooral klassieke sneakers doen het vrijwel altijd goed. Een veilige maar toch stijlvolle keuze. Zorg er daarom voor dat je altijd een goed paar witte sneakers in je kast hebt, die je met vrijwel alles kunt combineren.

Denim

Denim is ook al zo’n klassieker die nooit zal verdwijnen. Je kunt een denim jeans aandoen, of een denim overhemd. Dit is ook weer eindeloos te combineren. Of ga voor een denim jacket, nog zo’n stijlvol en klassiek item. Een van de meest eenvoudige en tegelijkertijd stijlvolle outfits voor mannen is toch wel de klassieke denim met boots en een wit t-shirt, zoals James Dean. Hiermee sla je nooit de plank mis.

Sieraden om het af te maken

Ja, vrouwen houden van sieraden bij mannen. Maar wel alleen als er over na is gedacht en het stijlvol is. Ze houden over het algemeen niet van allerlei schreeuwende kettingen, armbanden en horloges. Hou het subtiel, less is more. Dat geldt eigenlijk voor alles op het gebied van herenkleding, maar zeker ook voor je sieraden. Het moet je outfit afmaken, niet de aandacht stelen.

https://www.nummerzestien.eu/