Pattyp
Image default
Bedrijven

Arbeidsrecht specialist in Rotterdam voor uw problemen

Bent u op zoek naar een deskundige en professionele persoon die is gespecialiseerd in arbeidsrecht in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn volledig gespecialiseerd in ontslag- en arbeidsrecht in Rotterdam en ondersteunen u in uw juridische aangelegenheden. Als u plotseling wordt ontslagen of dreigt te worden ontslagen, en u bent hier niet tevreden over, dan kunt u ons inschakelen om te onderhandelen met uw werkgever. In de meeste gevallen heeft u recht op een ontslag- of transitievergoeding. We kunnen u precies vertellen over uw rechten en plichten en u precies vertellen hoe sterk u staat in uw zaak.

Advies rondom arbeidsrecht in Rotterdam

Bent u werknemer en heeft u een geschil met uw werkgever? U kunt hierbij denken aan geschillen:  om: ziekte, concurrentiebeding, achterstallige salaris, proeftijd, studiekostenbeding, transitievergoeding en veel meer. Wij kennen al uw rechten en plichten rondom het arbeidsrecht in Rotterdam en kunnen u op professionele wijze ondersteunen. Ook voor andere problemen op de werkvloer, zoals discriminatie of seggsuele intimidatie kunt u ons inschakelen. Wij helpen u graag verder en halen het beste voor u uit uw zaak. Wij zijn specialist op het gebied van ontslag en op de hoogte van alle aspecten rondom het arbeidsrecht in Rotterdam en geven advies op maat.

De professional op het gebied van ontslag- en arbeidsrecht in Rotterdam

We zijn op de hoogte van de wetgeving en de nieuwe ontwikkelingen rondom het ontslag- en arbeidsrecht in Rotterdam. We kunnen u vanaf het begin adviseren over de haalbaarheid van uw zaak. In de meeste gevallen proberen we de kosten door uw werkgever te laten vergoeden. Heeft u te maken met een arbeidsgeschil of dreigt uw werkgever u met ontslag? Heeft u vragen over ontslag- of arbeidsrecht in Rotterdam? Dan kunt u gerust en vrijblijvend contact opnemen met ons voor het juiste juridische advies. U kunt ons ook inschakelen voor het laten controleren van uw arbeidsovereenkomsten.