Pattyp
Image default
Aanbiedingen

De smaken voor je e-sigaret

Als je bent overgestapt van tabak naar een e-sigaret dan zul je gemerkt hebben dat er wel een aantal verschillen zijn. Het grootste verschil is natuurlijk dat je een e-sigaret langere tijd kunt gebruiken en je een sigaret of sigaar weggooit na gebruik. Bij e-sigaretten moet je dan wel weer op allerlei andere dingen letten, is de batterij nog goed, is het tijd je e-sigaret schoon te maken, moet de coil vervangen, etc. En ook de e-liquids zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel, deze vloeistoffen geven de smaak aan je e-sigaret en moeten ook telkens bijgevuld worden. Lees in deze blog daarom alles over e-liquids, zodat je goed op de hoogte bent van wat er mogelijk is.

Verbod op bepaalde smaken in de maak

Je weet vast wel dat er best veel verschillende smaken zijn voor je e-liquids, waaronder ook veel exotische, fruitige en frisse smaken. Omdat dit een mogelijk aanzuigend effect heeft op met name jongeren is er momenteel een verbod op handen op deze smaken. Staatssecretaris Paul Blokhuis wil hiermee het risico op verslaving inperken. Hierom werd eerder al besloten om e-sigaretten te verbieden in horecagelegenheden. Nu komt daar dus ook een verbod op te aantrekkelijke smaken bij. Wanneer het verbod precies ingaat is nog niet bekend. Wel is al bekend dat er in 2022 net als bij gewone sigaretten geen logo’s of plaatjes op de verpakkingen komen te staan. Dit verbod wil in ieder geval niet zeggen dat er helemaal geen smaken meer zijn voor je e-liquids. De meest gekozen smaak, tabak, wordt namelijk niet verboden. 

Je e-liquids online bestellen 

Voorlopig is het verbod dus nog niet ingevoerd en kun je je e-liquids nog in alle smaken aanschaffen. Wil je dus je voorraad aanvullen of een nieuwe smaak proberen, dan kan dat nog gewoon. Online vind je e-liquids van betrouwbare partijen zoals bijvoorbeeld de e-liquids van Eliquidmania. In de webshop van Eliquidmania kun je rustig rondkijken tussen alle verschillende smaken die ze aanbieden en je kunt er ook terecht voor andere benodigdheden voor je e-smoker. Ook met vragen kun je bij Eliquidmania terecht.

https://www.eliquidmania.nl/