Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Dit is de kracht van het microdoseren van truffels

Dit is de kracht van het microdoseren van truffels

Truffels zijn het bijproduct van de iets bekendere ‘paddo’s’ en worden sinds het officiële verkoopverbod op de truffels steeds bekender. Het UMC in Utrecht doet de laatste tijd veel onderzoek naar de werkende stof in de truffels ‘psilocybine’ en kijkt daarbij naar het effect die de stof heeft bij mensen met een depressie. Ook schijnen truffels goed te kunnen helpen bij andere psychische verschijnselen zoals gevoeligheid voor stress en ADHD. De mushrooms lijken ook te kunnen ondersteunen bij het ontplooien van creativiteit en bij het geven van ontspanning, kalmte en focus. Bij de positieve effecten van de werkende stof draait het vooral om de juiste dosering. Wanneer er microdoseringen van de truffels toegevoegd worden aan iemands patroon zien de studies positieve effecten bij veel verschillende kwalen. 

Zelf truffels kweken

Wanneer je zelf geïnteresseerd bent in het gebruik van truffels in een microdosering kun je gemakkelijk kant en klare truffels aanschaffen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om de truffels en/of paddo’s zelf te kweken. Het kweken van de truffels doe je met een growkit of met sporen. Sporen kun je ook wel zien als de zaadjes waarmee je de paddestoel ‘plant’. Wanneer je dit geplant hebt in een substraat ontstaat er een mycelium. In dit mycelium ontstaan de truffels. Het is wel heel belangrijk om je omgeving goed schoon te hebben en je neus en mond af te dekken met een mondkapje wanneer je met de sporen van de paddenstoelen aan het werk bent. 

MyMyco voor microdosering

Je kan er ook voor kiezen om MyMyco te gebruiken voor de microdosering van paddo’s of truffels. Dit merk staat volledig voor de kracht van de natuur en zij verschaffen capsules met daarin het volledige spectrum van de medicinale paddestoel. De verschillende capsules hebben ieder een krachtige genezende werking en alle extracten hebben het hele vruchtlichaam van de paddenstoel. Wanneer je de kracht van paddenstoelen wil gebruiken om bepaalde kwalen te genezen of om je gezondheid te ondersteunen, dan is MyMyco de perfecte keuze. Zij hebben jarenlange ervaring met het product en zijn echte specialisten binnen dit gebied. 

24high.nl

Wanneer je graag zelf een growkit, sporen óf de supplementen van Mymyco wil proberen ben je bij 24high.nl aan het juiste adres. Alles wat je nodig zou kunnen hebben vind je terug in de webshop. Ook vind je een uitgebreide uitleg en toelichting bij de producten. Alle producten worden eerst in de winkel uitgetest voordat ze worden aangeboden in de webshop. Zo weet je zeker dat je hoogstaande kwaliteit geniet. 

https://www.24high.nl/