Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Een nieuw kantoor

Een nieuw kantoor 

Het zoeken van een nieuw kantoor is een hele uitdaging. Er zijn veel verschillende kantoorpanden die leeg staan. Voor je op zoek gaat naar een nieuw kantoor heb je waarschijnlijk al een aantal wensen in gedachten. Welke locatie heeft jouw voorkeur? Hoeveel oppervlakte ben je nodig? En wat is jouw maximale huur- of koopprijs van het nieuwe kantoor? Wanneer je het nieuwe kantoor hebt gevonden, dan kom je aan bij de volgende stap: het inrichten van jouw kantoor. Wij vertellen jou graag meer over het inrichten van jouw nieuwe kantoor. 

 

Meer dan meubilair 

Heb jij een geschikt nieuw kantoor gevonden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de inrichting. Een aantal bureaus en bureaustoelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij Kato. Maar naast het meubilair komt er nog veel meer kijken bij het inrichten van het kantoor. Heb je gedacht aan het stijlen van jouw interieur? Welke raambekleding, vloerbedekking en planten zijn geschikt voor jouw kantoor? Het inrichten van jouw kantoor is meer dan meubilair. Bezoek één van de vele kantoren en kom tot de ontdekking wat je eigenlijk allemaal moet inrichten. Vind jij het lastig om de verschillende ruimtes in het kantoor in te richten? Er zijn vele specialisten die jou graag helpen bij de inrichting van jouw kantoor. 

 

De ideale werkplek 

Het inrichten van de werkplek is erg belangrijk. Het grootste gedeelte van de dag bevind jij je op de werkplek. Wat is de ideale plek voor jouw bureau? Wij geven jou graag advies! Plaats het bureau parallel aan het raam. Op deze manier krijg jij geen schittering op jouw beeldscherm van buitenaf. Daarnaast hoef je tijdens het werken niet met je ogen te knijpen vanwege de felle zon die naar binnen schijnt. Tenslotte is het prettig om vanuit jouw werkplek zicht te hebben op de deur. Op deze manier heb jij zicht op alle mensen die jouw kantoor betreden. Bekijk het assortiment en ontdek alles voor jouw ideale werkplek. 

https://www.katokantoorinrichting.nl/