Pattyp
Image default
Bedrijven

Expertise op het gebied van ledverlichting

Led Design Holland is een toonaangevende led-specialist met als hoofdvestiging Breda. Het werkgebied beperkt zich zeker niet tot deze Noord-Brabantse stad. De afgelopen jaren zijn er diverse projecten afgerond in onder meer Gelderland, Zeeland en Zuid-Holland. Led Design Holland onderscheidt zich van andere lichtbedrijven door de maatschappelijk verantwoorde manier van werken, een grote mate van flexibiliteit, veelzijdigheid, punctualiteit en professionaliteit. Klanten zijn afkomstig uit de meest uiteenlopende branches. Van detailhandel tot industrie. Van kantoren tot Verenigingen van Eigenaren. Ook als u behoefte heeft aan showroom verlichting of werkplaatsverlichting wordt u van a tot z bijgestaan.

Na een eerste kennismaking en inspectie van de ruimte(n) waar de nieuwe ledlampen komen te hangen, gaat het Led Design Holland team aan de slag met het lichtplan. Dit gebeurt in het programma Dialux. Met alle belangrijke factoren wordt rekening gehouden. Denkt u aan:

-de functionaliteit van de lampen in samenhang met de benodigde lichtopbrengst;

-branche-specifieke eisen;

-de afmetingen van de ruimte(n) en de hoogte van het plafond;

-uw persoonlijke voorkeuren;

-het beschikbare budget.

Het lichtplan bevat een 3D visualisatie. Na de invoering van een aantal gegevens rekent Dialux uit welke armaturen geschikt zijn, waar ze het best kunnen hangen en hoeveel er nodig zijn.

Zodra het plan klaar is, kunt u het inzien. U kunt vragen stellen, opmerkingen maken en aanvullende verzoeken indien. Een en ander wordt verwerkt in het definitieve lichtplan. Na uw akkoord gaat Led Design Holland aan de slag. De ledlampen worden ingekocht en er wordt een installatiedatum geprikt. Het ophangen van de armaturen gebeurt soms in één dag; in andere gevallen binnen een paar dagen. De planning gebeurt vanzelfsprekend in nauw overleg met u. Als een en ander hangt, volgt een instructie van hoe alles werkt:

-de bediening via smartphone / tablet of afstandsbediening;

-de dimfunctie;

-hoe u lampen kunt verplaatsen als gekozen is voor een railsysteem met ledlampen.

Pas als alles goed werkt en u er goed mee overweg kunt, vertrekken de experts van Led Design Holland.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Telemarketing Leads (no cure, no pay)

Professioneel advies; nu ook bereikbaar voor de kleine ondernemer

MTO uitvoeren