Pattyp
Image default
ZZP

Zelf uitgegeven boeken verzenden met fefco 201

Heb je zelf een boek geschreven? Dat heeft vast heel veel tijd en moeite gekost. Misschien droomde je er al jaren van en is het nu eindelijk in vervulling gegaan. De verkoop gaat ontzettend goed en je bent er klaar voor om alle boeken op de post te doen. Maar hoe kun je dat nu het aller beste aanpakken?

Fefco 201 dozen passen perfect

Omdat je wil dat de boeken zonder beschadigingen aankomen bij de kopers moet je goed bedenken hoe je het wilt verzenden. Veel mensen kiezen voor een goedkope doos die qua maat in de buurt komt van het product. Dit is echter niet altijd een even slim idee. Doordat het net niet de goede maat is, is er loze ruimte in de doos waardoor het product kan bewegen. Dit kan zorgen voor deuken, stoten en andere beschadigingen wat je juist wilt voorkomen. Een fefco 201 doos wordt perfect op maat gemaakt voor de producten die je wilt verzenden en is geschikt voor het verpakken van producten tot wel 110 cm.

 

Personaliseren van verzenddoos

Grote succesvolle bedrijven verzenden hun producten in herkenbare dozen. Een doos van Zalando herken je bijvoorbeeld direct. Met Fefco 201 kun je dit zelf ook doen en de dozen volledig naar eigen stijl laten bedrukken voor een betaalbare prijs. Op deze manier vergroot je herkenbaarheid en oogt je product een stuk professioneler dan een saaie karton kleur.

https://endlessbranding.com/Fefco-201-dozen