Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Het perfecte cadeau voor de doe-het-zelver in je leven

Houdt jouw man van doe-het-zelf projecten? Vind je hem altijd in de bouwmarkt op zoek naar het perfecte gereedschap? Zo ja, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om het juiste cadeau voor hem te vinden. Maar maak je geen zorgen – wij dekken je! Hier zijn vier originele cadeaus die je DIY-liefhebbende man zeker zullen doen glimlachen.

 

Telescopische ladder

Een telescopische ladder is een geweldig cadeau-idee voor al die moeilijk bereikbare plaatsen. Deze ladder kan tot 5,20 meter uitschuiven en weer inschuiven om hem gemakkelijk op te bergen. Hij is ook licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en veilig genoeg om binnen en buiten te gebruiken. Bovendien heeft hij levenslange garantie, zodat hij hem nog jaren kan blijven gebruiken. Je kunt een Telescoopladder kopen bij Aldorr.nl.

 

Draagbare gereedschapskist

Een zware gereedschapskist is onmisbaar als je man graag werkt aan projecten in huis of in de garage. Deze draagbare gereedschapskist heeft veel ruimte om gereedschap, schroeven, spijkers en andere spullen die hij nodig heeft bij het werken aan zijn projecten in op te bergen. Hij heeft ook een verstelbaar handvat, zodat hij hem overal mee naartoe kan nemen – geen gesjouw meer met zwaar gereedschap!

 

Boormachine set

Houdt je man van het bouwen van meubels of het aanpakken van grotere projecten? Dan zal hij deze boormachine set geweldig vinden! Deze set bevat vijf verschillende boren, zodat hij hem kan gebruiken op hout, metaal, plastic en zelfs bakstenen muren! Hij wordt ook geleverd met een oplaadbare batterij en oplader, zodat hij meteen aan de slag kan zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken dat de batterij halverwege het project leeg raakt.

 

Gereedschapsriem

Voor die momenten dat je man beide handen vrij heeft, maar toch zijn gereedschap bij de hand moet hebben, is deze stijlvolle gereedschapsriem de perfecte oplossing! Hij heeft meerdere vakken waarin hij kleine voorwerpen als schroeven, spijkers, moersleutels, tangen – eigenlijk alles – kan opbergen! En als hij hem niet gebruikt? Dan hoeft hij hem niet eens af te doen, want hij doet ook dienst als stijlvolle heuptas!