Pattyp
Image default
Zakelijk

Kan je een kalender bedrukken met een logo?

Bedrijven zijn elke dag op zoek naar manieren om de naamsbekendheid te verhogen. Een zo’n groot mogelijk naamsbekendheid zorgt er namelijk voor dat je mogelijk meer klanten trekt, meer omzet draait en dus meer winst maakt. Dit doen bedrijven door marketingbureaus in te huren die dan met investeringen bepaalde campagnes opzetten. Deze investeringen zijn best hoog en daarom zijn er ook bedrijven die zoeken naar andere mogelijkheden. Bedrijven komen dan uit bij relatiegeschenken of promotiemateriaal dat wordt uitgedeeld. Nu kan je denken aan pennen, plastic tasjes of zelfs kleding. In deze blog gaan we verder in op kalenders, en of kalenders zijn te bedrukken met een logo.

Is het mogelijk om te bedrukken met logo?

Ja het is zeker mogelijk om een kalender te bedrukken met een logo, website of merknaam. Je kunt dit bij verschillende partijen makkelijk laten doen. Je kan grote hoeveelheden bestellen en vragen om een factuur. Hoe meer kalenders u zal bedrukken hoe groter de korting zal zijn.

Waarom kalenders?

Een kalender laten bedrukken heeft verschillende voordelen. Het is namelijk zo dat kalenders op veel verschillende plekken worden gebruikt. Je denkt misschien dat veel online gaat , en dat is ook wel zo, maar in de praktijk blijkt dat veel mensen thuis en op kantoor nog een gedrukte kalender gebruiken. Zo kan je dit terug zien in verschillende logistieke omgevingen zoals magazijnen, maar zie je dit ook op een kantoor van een bedrijf in de vorm van een bureaukalender of budgetkalender. Kalenders bedrukken met een logo geeft je op die manier weer wat herkenning op die bedrijven en kunnen voor meer naamsbekendheid zorgen. Voor de professionaliteit van uw eigen bedrijf kan het ook van belang zijn. Zo komt het professioneel over om een kalender met logo te hebben op verschillende plekken op het kantoor. Denk bijvoorbeeld aan vergaderruimtes, wachtruimtes of werkplekken.

Kalender kopen

Als u geïnteresseerd bent in het bedrukken dan zijn er ook een aantal mogelijkheden om de kalenders op te drukken. Zo kun je uit verschillende kalenders kiezen en op verschillende manieren het logo terug laten komen. Mooie kalenders voor kantoor zijn de budgetkalenders, bureaukalenders en 3-maandskalenders. De drie maandkalender is mooi omdat bedrijven vaak bepaalde doelen hebben per kwartaal. Zo heb je een mooi overzicht wat er dat kwartaal moet gebeuren. Als relatiegeschenk zijn de weekkalenders, maandkalenders en de fotokalenders een aanrader. De fotokalenders in het bijzonder, omdat je zelf de foto’s kan kiezen die iemand per maand te zien krijgt. Zo kan je dit cadeau een stuk persoonlijker maken.

Gerelateerde artikelen

Een vertaalbureau in Groningen nodig?