Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Hoe zorg je voor de optimale vape-ervaring?

Gefeliciteerd! Je hebt het besluit genomen om te stoppen met roken. Dit is een moedig besluit: het is namelijk niet altijd makkelijk om te stoppen. Iets wat enorm kan helpen bij het stoppen, is een vape. Maar, hoe zorg je er voor dat je optimaal van een vape kan genieten?

Wat is een vape?

Een vape is een elektrische sigaret. Je moet er dus ook voor zorgen dat deze elke dag is opgeladen, want hij loopt op een kleine accu. In een vape zitten verschillende onderdelen die jouw vape-ervaring bepalen. Deze onderdelen zijn het e-liquid, die je kunt mengen met aroma’s, en het nicotinegehalte. Voornamelijk wanneer je wilt stoppen met roken, kan het lastig zijn om direct zonder nicotine te roken. Je kan er daarom voor kiezen om steeds minder nicotine aan jouw vape toe te voegen. Een ander probleem waar je tegenaan kunt lopen wanneer je stopt, is de smaak. Het is daarom verstandig om een smaak te kiezen die jou niet herinnert aan het roken, zoals bijvoorbeeld een zoete fruitsmaak. Je kan deze smaak toevoegen door een aroma aan te schaffen. Door deze te mixen met het e-liquid dat al in de vape zit, zorg je ervoor dat het vapen de smaak heeft die jij wil. 

Nicotinegehalte aanpassen

Misschien bevind je je in een situatie waar je toch graag meer nicotine zou gebruiken dan dat je de vorige weken hebt gedaan. Dit is mogelijk door nicotine boosters aan te schaffen. Deze nicotine boosters kan je toevoegen aan je pen, en zorgen voor een hoger nicotinegehalte. Let bij het gebruik van een nicotine booster er wel op dat u niet terugvalt in uw oude gewoonte om sigaretten te roken, want hoe meer nicotine, hoe meer het op een sigaret begint te lijken.

Geïnteresseerd?

Wil jij een vape kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Nicotinebase! Hier vind je alle benodigdheden voor een optimale vape-ervaring, samen met extra informatie over vapen in het algemeen. Nicotinebase staat klaar om al jouw vragen over vapen te beantwoorden, zodat jij zo lekker mogelijk kan beginnen.

https://www.nicotinebase.nl/nl/