Pattyp
Image default
Media

Laat jouw project opnemen in een high-end geluidsstudio in Amsterdam

Wil je een audiovisueel project opnemen? Laat dit dan doen in een high-end geluidsstudio in Amsterdam. Dit is vooral aan te raden als je een film of radiocommercial wilt opnemen of wil je een app ontwikkelen? Dan is de hulp van een professionele geluidsstudio in Amsterdam natuurlijk welkom. ParkStudio heeft de beschikking over een dergelijke geluidsstudio in Amsterdam. Zij zijn echte audiovisuele specialisten en weten als geen ander hoe ze van jouw project een succes kunnen maken. Ze hebben ervaren en creatieve sounddesigners in dienst, die jou graag helpen. Maak gebruik van hun diensten en laat jouw project op maat maken.

De mogelijkheden in deze geluidsstudio in Amsterdam

ParkStudio heeft een geluidsstudio in Amsterdam, waar je prima terecht kunt voor al je audiovisuele projecten. Ze zijn zelfs een award-winnende productiestudio. Ze gevestigd in het Bilderdijkpark. Ze zijn gespecialiseerd in sounddesign, regie en podcasts, muziekcomposities, tv- en radiocommercials en voice-overopnames. Ze helpen je foley en soundeffecten toe te voegen en kunnen de voice-overs opnemen. Ze kunnen deze zelfs speciaal voor jou op maat maken. Ze hebben ook een eigen sound library, waaruit je veel verschillende sounds kunt halen. Je kunt bij deze geluidsstudio in Amsterdam terecht voor onder andere podcasts, creatief sounddesign, muziekcomposities, professionele audionabewerking, ADR-dubbing en meer.

Ga eens langs de geluidsstudio in Amsterdam

Wil jij ook aan de slag in deze professionele geluidsstudio in Amsterdam en profiteren van hun uitstekende diensten? Ga dan eens bij ze langs. Je kunt een kijkje nemen in hun studio. Indien gewenst kun je ook een complete full-service studio huren met eigen ingang, keuken en toilet. Laat het ze weten als je geïnteresseerd bent en ze geven je graag een kleine rondleiding door hun studio’s. Of bel ze om de mogelijkheden te bespreken. Online hebben ze ook al enkele voorbeelden staan. Dit zijn hun afgeronde projecten en kun je prima als inspiratiebronnen gebruiken.

https://parkstudio.com/