Pattyp
Image default
Dienstverlening

Online een naamplaat bestellen bij De Naambordensite is zo gepiept

Online een naamplaatje bestellen, het is eenvoudiger dan je denkt. Zeker als je jouw naamplaatje in de grote webshop van De Naambordensite besteld. Want met meer dan 15.000 bordjes in de collectie kan jij jouw gewenste naamplaatje zeker vinden.

Hoe vind ik een naamplaat in zo’n grote collectie?

Misschien dat je je afvraagt of je binnen deze flinke collectie door de bomen het bos nog wel kunt zien. Ja hoor, dat kan gewoon. De site van de webshop is zeer overzichtelijk, je zult zien dat je gewoon snel het bordje naar jouw wens gevonden hebt. De website is namelijk ingedeeld in categorieën. Elk materiaal heeft zijn eigen categorie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een houten naamplaat? Dan kan je via het linker menu op de site naar de houten naamplaten gaan. Vervolgens beland je op een pagina waar alle soorten houten naamplaten te zien zijn. Bij iedere naamplaat staan de afmetingen vermeld. Verdere opties op de naamplaat kan je bekijken wanneer je op de desbetreffende plaat klikt.

We hebben bij De Naambordensite kant en klare naamplaten die je met één klik kunt bestellen. Daarnaast kan je veel naamplaten personaliseren met de verschillende opties. Denk hierbij aan de kleur van de naamplaat, de kleur van de letters, het lettertype en de indeling van de tekst. Ook hebben wij zelfs de optie om een naamplaat geheel zelf te ontwerpen. Je creëert eenvoudig je eigen persoonlijke naambord dat werkelijk niemand anders naast de deur heeft hangen.  

Heb je voor jezelf een prachtige naamplaat gevonden maar staat het door jou gewenste formaat er niet tussen? Schroom niet om ons te bellen, in de meeste gevallen kunnen wij een hoop voor je doen en het gewenste formaat gewoon leveren!

De aluminium naamplaat

Een naamplaat die we even kort uitlichten is de aluminium naamplaat. De aluminium naamplaat is een sterke plaat die wel tegen een stootje kan. En het leuke is, deze naamplaten zijn super leuk geprijsd! Dus wil je niet al teveel uitgeven aan een naambord of heb je niet zoveel te besteden maar wil je heel graag een mooie naamplaat naast de voordeur? Dan is dit dé naamplaat voor jou!

 

https://www.denaambordensite.nl/