Pattyp
Image default
Management

Small business ideas for rural areas

Kleine bedrijfsideeën voor plattelandsgebieden

 

Aardappelchips

Aardappelen worden niet alleen als verse groente geconsumeerd, maar ook in een verscheidenheid aan verwerkte vormen. Gedroogde aardappelproducten zijn al lang bekend en worden vooral gewaardeerd omdat ze gemakkelijk in het gebruik zijn; ze zijn goed bewaarbaar en relatief gemakkelijk te vervoeren. De laatste jaren is de consumptie van verwerkte producten, zoals aardappelchips, gedehydrateerde vermaalde aardappelen en bevroren aardappelproducten, sterk toegenomen. Aardappelchips worden voornamelijk gebruikt als tussendoortje. Zij worden geproduceerd door snelle dehydratatie van aardappelschijfjes door direct contact met hete feiten. Door zijn knapperigheid en bijzondere smakelijkheid is het de favoriet van mensen van alle leeftijden.

 

Specerijenproductie-eenheid

Het verwerken en verpakken van specerijen wordt beschouwd als een winstgevende business in India. Ieder individu kan een specerijenbedrijf starten op kleine, middelgrote en grote schaal, afhankelijk van zijn of haar investeringscapaciteit. Zelfs een thuisbedrijf in specerijen is winstgevend in India. Bovendien kunt u beginnen met een of twee soorten specerijen. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u overschakelen op een volwaardig specerijen verwerkend bedrijf.

 

Namkeen/Snacks productie-eenheid

De Namkeen food business groeit aanzienlijk. De enorme vraag naar snacks biedt veel mogelijkheden in deze bedrijfstak. Producten als bhujia, chana-chur en dalmaand zijn zowel in India als daarbuiten zeer bekend. Beschikbaar inkomen in combinatie met een snelle levensstijl hebben geleid tot een sterke groei in deze sector.

 

Waspoeder

De synthetische wasmiddelenindustrie is een van de grootste chemische procesindustrieën. De meest recente schattingen geven een jaarlijkse produktie van synthetische wasmiddelen in de V.S. aan van ongeveer 3 miljoen ton met een geschatte jaarlijkse waarde van 2 miljard. De industrie verschilt echter van veel andere chemische industrieën doordat het grootste deel van de productie rechtstreeks aan particulieren wordt verkocht voor huishoudelijk gebruik, voornamelijk als merkproducten, en niet aan industriële of institutionele gebruikers.

 

Papieren Enveloppen

De enveloppenindustrie is uiteraard een belangrijke verbruiker van papier. Eind jaren negentig verbruikten de bedrijven die enveloppen verwerken volgens de U.S. Economic Census bij hun fabricageproces voor 1 miljard dollar aan papier en karton, meestal ongestreken vellenpapier en kraftpapier. Verzendenveloppen en interne enveloppen, die voorzien zijn van zelfklevende zegels, metalen sluitingen of touw- en knoopsluitingen, vormen een ander belangrijk segment van de industrie, evenals zwaar belaste gewatteerde verzendenveloppen en mailers. De verwerkers gebruikten ook voor 109 miljoen dollar kartonnen verpakkingen, dozen en golfkarton – hoofdzakelijk om hun producten te verzenden. Daarnaast gebruikten converters voor 40 miljoen dollar aan lijm en kleefstoffen en voor 94 miljoen dollar aan kunststoffolie en -folie. De industrie gebruikte ook voor 359 miljoen dollar aan andere materialen.

 

Chirurgisch verband

Absorberend katoen, ook bekend als chirurgisch katoen of watten, wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden in ziekenhuizen, verpleeghuizen, consultatiebureaus enz. Het absorberende katoen moet chemisch inert en zacht zijn om maximale bescherming te bieden en mag geen irritatie veroorzaken. Deze eigenschappen kunnen worden bereikt door het product volgens de standaardproductiemethode te vervaardigen.

 

Zilver extractie uit afval hyposolutie

De schoonste, minst gecompliceerde methode om zilver te extraheren uit gebruikte fotografische fixeervloeistof is door elektrolytisch strippen. Vaak wordt een roterende, kleine koolstof- of grafietanode gebruikt met een grote, stationaire kathode van roestvrij staal. De zuiverheid van het zilver dat bij dit proces wordt verkregen, bedraagt ongeveer 97% tot 98% zuiverheid. Kleine hoeveelheden zilver die na elektro-stripping in de oplossing achterblijven, worden teruggewonnen door metaalvervangers of ionenwisselaarharsen. Dit is een extractieproces en geen raffinageproces. Door tijdens het elektrostripproces goed op het vermogen te letten, wordt voorkomen dat de kathode gaat sulfateren, wat het proces vertraagt. Zilver uit het stripproces wordt gesmolten met fluxen en verder geraffineerd tot 999.+ in Balbach Thum Cellen of Mobius Cellen. Wees u ervan bewust dat oplosbare zilverzouten een biocide zijn en dat verschillende afvalbehandelingsprocessen vereist zijn alvorens uw vloeibare afval te lozen.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/