Pattyp
Image default
Zorg

De meest praktische therapeuten app in de markt: zo omschrijven zorgprofessionals Incura

Overstappen op de elektronisch patientendossier software van Incura hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Het overhevelen van al die essentiële clientgegevens kan snel en secuur gebeuren. De afgelopen jaren hebben veel fysiotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten, GGZ-medewerkers en ergotherapeuten gekozen voor Incura. Zij werkten voorheen in allerlei verschillende administratiepakketten en de switch bleek makkelijk. Om het proces prettig en soepel te laten verlopen, krijg je als Incura-gebruiker een persoonlijke overstap-consultant toegewezen. Hij of zij staat je van a tot z bij, tot jij er helemaal klaar voor bent om in de Incura-omgeving te werken. 

Meer tijd en aandacht voor patiënten

De makers van Incura hebben één belangrijk doel voor ogen: therapeuten in de gelegenheid stellen nog beter voor hun patiënten te zorgen door ze op administratief vlak te ontlasten. De EPD kosten worden hierbij binnen de perken gehouden; Incura is een betaalbaar pakket. De software bestaat al een tijdje en wordt continu verfijnd en uitgebreid. Het programma is flexibel in te richten naar de wensen en behoeften van de gebruikers. Incura Logo bijvoorbeeld is 100% toegespitst op de logopediepraktijk. In de vrijgevestigde GGZ is Incura EPD GGZ met 7500 gebruikers het meest gebruikte softwarepakket.

Incura is geschikt voor alle praktijktypen

Een eigen zorg-pad samenstellen, zelf kiezen welke sjablonen aan- en uitstaan, de ene keer inloggen op je praktijkcomputer en de andere keer via je smartphone: het is allemaal mogelijk. Incura Fysio is geschikt voor alle praktijktypen. Incura OT is populair onder Cesar en Mensendieck therapeuten. Incura Ergo zorgt ervoor dat ergotherapeuten veel minder tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld de boekhouding en facturatie. In alle gevallen geldt dat de overzichtelijkheid en het gemak toenemen. Je werkt immers op één plek – online – en hebt continu alles bij de hand: je agenda, de oefeningen voor de patiënten, het laatste jaaroverzicht et cetera.

 

Het Incura hoofdkantoor is gevestigd aan de Spaarndamseweg 90 in Haarlem, bereikbaar via de N200. Als je langs wilt komen voor een kennismakingsgesprek, bel dan met 088 – 946 22 73 of mail naar info@incura.nl. Een derde optie is het invullen van het contactformulier. Je krijgt gegarandeerd snel antwoord!

https://www.incura.nl/