Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Versier deze kerst jouw tuin met een vlaggenmast kerstboom

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer bijna aan: kerstmis! Bij deze periode hoort natuurlijk sfeervolle decoratie en verlichting. Wil je jouw huis en tuin dit jaar leuk versieren met mooie verlichting? Zoek dan niet verder en ga voor een led kerstboom in de tuin of om het huis! Ben je benieuwd wat de opties zijn en waar je het koopt? Lees dan verder!

 

Een lichtboom tegen de deur

Als je niet van versiering houdt wat te groot is dan is een deurboom ideaal. Overdag zie je de boom namelijk niet maar ’s avonds heb je een prachtig verlichte voordeur. Bij de partij Fairybell is het mogelijk om een deurkerstboom aan te schaffen. Je kunt bij deze partij kiezen uit twee soorten, een deurkerstboom met 60 led lampjes en een deurkerstboom met een twinkel effect. Deze boom heeft ook 60 led lampjes maar 10% van de lichtjes knippert af en toe. Waardoor er een mooi speels effect ontstaat. Daarnaast is het bevestigen van de kerstboom een appeltje eitje, hij staat namelijk binnen 5 minuten stevig tegen je deur aan. Een lichtkerstboom is dus een mooie subtiele aanvulling op je kerstversiering, je huis ziet er sfeervol gezellig uit van binnen en van buiten.

 

Kerstboom vlaggenmast 

Heb je een tuin met een vlaggenmast en heb je veel ruimte over in jouw tuin voor decoratie voor de kerstdagen? Kies dan voor een kerstboom vlaggenmast. Met een kerstboom vlaggenmast kun je jouw huidige vlaggenmast versieren met de mooiste verlichting. Ook als je geen vlaggenmast in de tuin hebt dan kun je alsnog zo’n schitterende verlichte kerstboom in jouw tuin plaatsen. Dan kies je voor een kerstboom met vlaggenmast ingebouwd. Daarnaast geldt dat ze zeer stevig zijn, waardoor je dus niet bang hoeft te zijn voor wanneer het hard gaat waaien buiten.

 

Koop alvast de kerstverlichting! 

Wil je meer weten over de kerst ledverlichtingof de Fairybell kerstboom? Dat kan! Neem gerust een kijkje op de website van Fairybell. Of neem contact op met een van de experts en laat je adviseren! Op deze manier ben je al helemaal klaar voor aankomend kerst!

 

https://www.fairybell.nl/