Pattyp
Image default
Telefonie

Zoek je een telefoonnummer? Bel de Klantenservicetelefoon!

Een grote groep bellers naar de Klantenservicetelefoon vraagt naar het Telfort telefoonnummer. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat KPN en Telfort samengaan. Veel mensen hebben daar vragen over.

Telfort was altijd al onderdeel van KPN, maar nu verdwijnt de naam Telfort. Alle diensten, services en lopende abonnementen blijven bestaan, met als enige verschil de naamswijziging. Nieuwe klanten komen automatisch bij KPN terecht.

Een groot voordeel is dat er voortaan veel meer winkels zijn waar je even binnen kunt lopen. KPN heeft drie keer zoveel vestigingen als Telfort. KPN is een betrouwbaar merk. In het begin van dit jaar is het als beste getest bij de Consumentenbond. En alweer voor de vierde keer kreeg KPN de Tweakers Award uitgereikt. Deze prijs kwam tot stond door meer dan een half miljoen stemmen van Tweakers-leden.

Ben je nieuw bij KPN dan is er een toffe actie. Je kunt voortaan MB’s delen. Voorwaarde is wel dat degene met wie je deelt op hetzelfde huisadres als jij woont.

Ook Essent snel aan de lijn

Het Essent telefoonnummer luidt: 0900-1550. Je kunt bellen tussen 08.00 en 18.00 uur op werkdagen. De medewerkers nemen op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur de telefoon op. De Facebook en Twitter-pagina’s van Essent worden goed bijgehouden, daar lees je nieuwtjes én je kunt er terecht met vragen en opmerkingen.

Het online contactformulier invullen is ook een handige manier om Essent te spreken te krijgen. Op de site staan antwoorden op veel gestelde vragen. Onze tip is dan ook: neem daar eerst eens een kijkje! Een paar voorbeelden.

Ik wil het termijnbedrag aanpassen, hoe doe ik dat? Dat doe je door in te loggen bij Mijn Essent. Wil je advies over het bedrag? Dit krijg je in de VerbruiksManager. Een tweede vraag die het Essent-team vaak moet beantwoorden is: wanneer kan ik de jaarrekening verwachten? Wanneer dit overzicht precies gemaild of opgestuurd wordt, verschilt. Het is onder meer afhankelijk van de startdatum van je contract. In Mijn Essent zie je welke maand voor jou geld als eindmaand.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl