Pattyp
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor tuinmeubelen in een kleine tuin

Heb jij een wat kleinere tuin? Geen stres! Ook een wat kleinere tuin kan zeker net zo gezellig zijn! Door het gebruiken van slimme materialen of wat andere middelen, lijkt je tuin ineens niet meer zo klein. Om je een beetje op weg te helpen met het stijlen van jouw tuin, hebben wij enkele tips op een rijtje gezet.

Ga voor een loungebank in jouw tuin, ook bij een kleine tuin!

Droom je van een loungebank maar ben je bang dat deze niet in je kleine tuin past, kies dan voor kleinere alternatieven zoals een tweezits tuinbank. Door te kiezen voor slanke tuinmeubelen ziet alles er veel ruimer uit. Een ronde tafel neemt minder ruimte in beslag dan een vierkante tafel, hierdoor heb je meer ruimte voor leuke tuinstoelen. Om een je een goed beeld te geven, 4seizoenentuinmeubelen heeft een zeer ruim aanbod tuinmeubelen die perfect passen in een kleine tuin.

Hangende elementen zorgen voor een grote ruimte besparing

Als je een kleine tuin hebt, moet je slim zijn, want waarom zou je alles op de grond leggen als je vaak zoveel meer ruimte in de lucht hebt? Hangende elementen besparen ruimte en zien er speels uit. String voor comfort ’s avonds laat of hangpotten om meer groen aan uw tuin toe te voegen.

Laat je tuin groter lijken

Maak jezelf en anderen belachelijk door optische illusies te gebruiken om de tuin groter te laten lijken. Neem langwerpige terrastegels en leg ze horizontaal om de tuin groter te laten lijken. Ook kunnen kleuren een lange weg afleggen bij het visueel vergroten van een kamer. Koele kleuren. Nog een slim idee om je kleine tuin te versieren: zet een grote pot voor de tuin, alles erachter lijkt kleiner en verder weg, waardoor de tuin groter lijkt!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/