Pattyp
Image default
Energie

Het grote voordeel van een mobiele laadpaal huren

Waarom een mobiele laadpaal huren?

Een mobiele laadpaal huren is een goede zet wanneer je graag je steentje bijdraagt aan het milieu. Het apparaat heeft een slim ontwerp en is daardoor zeer mobiel. Op deze manier kan er veel meer bewustwording gecreëerd worden op het gebied van elektrisch laden. Elektrische voertuigen komen in steeds groeiende mate voor in het wereldbeeld. Dat is een positieve ontwikkeling. Toch vinden sommige mensen het spannend om een voertuig met een elektrische motor aan te schaffen omreden van de actieradius van de motor. De kracht van een mobiele laadpaal huren is dat op vele plekken deze mensen aangemoedigd worden om toch te kiezen voor een elektrische auto.

Een mobiele laadpaal is op meerdere manieren te gebruiken

Ideaal aan deze oplossing is dat hij mobiel is. De laadpaal kan dus verreden worden en makkelijk opnieuw worden aangesloten. Dit laatste kan gedaan worden op een bestaand stroomnetwerk. Maar daar houdt het niet op. Ook kan een aparte accu worden aangesloten die wordt aangedreven door bijvoorbeeld zonne-energie of een andere vorm van klimaatneutrale energiewinning. Zo is het laden van het elektrische voertuig extra groen. Tevens kun je gebruikmaken van een aggregaat dat op biologische diesel draait in plaats van op fossiele brandstoffen.

De installatie van de laadpaal is vrij eenvoudig

Het is absoluut niet moeilijk om de elektrische laadpaal te installeren. Dit kan middels het plug & play systeem op vrijwel iedere plek. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats van een bedrijf, bij een bezienswaardigheid, bij particulieren thuis maar ook op andere plekken. De laadpaal wordt relatief eenvoudig aangesloten op één van bovenstaande bronnen. De laadpaal voldoet aan de Europese standaard, wat een garantie geeft dat elke auto uit de Europese Unie aangesloten kan worden op dit apparaat. Daarnaast kun je met een speciale verloopstekker zorgen dat ook Amerikaanse en Japanse auto’s elektrisch opgeladen kunnen worden.

De mobiele laadpaal huren: bewust bezig met milieu

Door een mobiele laadpaal te huren creëer je bij mensen dus meer bewustzijn op het gebied van elektrisch rijden. Mensen die twijfelen om een elektrische auto aan te schaffen, maar daar nog mee wachten tot er meer een meer laadpalen beschikbaar komen, help je nu dus een stap vooruit. Je zorgt dat zij op cruciale plekken (bijvoorbeeld op het werk) de auto kunnen opladen, zodat zij gegarandeerd weer thuiskomen en niet hoeven te rekenen of ze het wel of niet gaan halen met de huidige accustand. Een mobiele laadpaal huren is dus een grote stap in de richting van een groener milieu en beter leefklimaat.

http://bredenoord.com/nl/huren/specials/mobiele-laadpaal