Pattyp
Image default
Woning en Tuin

Bij Deens heerlijk winkelen

Fatboy. Hoe internationaal inmiddels ook, Fatboy is van oorsprong een Nederlands lifestylemerk. Het zijn stuk voor stuk iconische producten voor in en rond het huis die Fatboy op de markt brengt. De collectie bestaat onder meer uit lampen, meubels en accessoires. Op de site van Fatboy lezen we het volgende: 

“Fatboy probeert het verschil te maken door te creëren wat anderen niet doen. Alle producten zijn ontworpen met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine met een grote glimlach. Een manier om mensen te inspireren om hun eigen weg te gaan, zonder het al te serieus te nemen.”

Overigens hebben we deze quote zelf vertaald vanuit het Engels. Fatboy spullen zijn van hoge kwaliteit en ze hebben originele, creatieve details. Wat opvalt, is de eenvoud. De designers focussen op de essentie: het gebruikersgemak. Ze weten keer op keer te verrassen met een verfijnde eenvoud. Deens verkoopt van Fatboy meerdere modellen per product. Dat geldt voor strandtent, vloerkleed, poef, kaarsenstandaard, zitzak, kroonluchter, wandhaak, stoel, kruk, tafel, kussen en hangmat. Qua hangmat heb je de keuze uit allerlei kleuren. Van taupe en mist-tint tot licht- en donkergrijs. Maar misschien vind jij een gestreept model wel veel leuker? De hangmatten zijn 270 bij 138 bij 110 cm groot. Het aluminium frame zet je makkelijk in en uit elkaar. Het frame is in hoogte verstelbaar. Bij een Fatboy hangmat wordt standaard een hoofdkussen geleverd. Hij kan tot 150 kilo dragen, dus ga er gerust lekker knus met z’n tweeën in liggen!

Heb je een vraag over Fatboy of een ander woonmerk als Bungalow, it’s about RoMi, HAY, HOUE, Urban Cotton Amsterdam, Nordal of HK living? Wil je meer weten over de leveringsvoorwaarden, garantieperiode, privacy policy, levertijden, betaalmogelijkheden of het retourneerbeleid van online woonaccessoire winkel Deens.nl? De Deens klantenservice is tijdens kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer +31 6 23621558. Je kunt ook het online contactformulier invullen, een mail sturen naar klantenservice @deens.nl of een gesprek voeren via Whatsapp. Om te appen gebruik je hetzelfde 06-nummer.

https://www.deens.nl