Pattyp
Image default
Woning en Tuin

Kies ook voor groene dakbedekking!

Wilt u ook graag groene dakbedekking laten plaatsen? Kies dan een groen dak van NatureGreen! Wij hebben een passie voor sedum en bieden onze klanten verschillende groendaksystemen aan. Al deze systemen zijn gemakkelijk zelf aan te leggen, zodat u in een handomdraai kan genieten van uw eigen sedumdak! Met behulp van onze handige instructievideo’s en aanwijzingen van onze adviseurs heeft u deze klus zo geklaard.

 

Isoleert groene dakbedekking?

Misschien heeft u wel eens gehoord dat groene dakbedekking isolerend werkt. Dat klopt! Door een sedumdak op uw woning te plaatsen verhoogt u de isolerende waarde. Dit komt door de vochtigheid van het dak: in de zomer is de isolatiewaarde het grootste en wordt de meeste warmte weerkaatst, terwijl in de winter de isolatiewaarde juist wat afneemt. Uit onderzoek is gebleken dat groene daken gemiddeld een isolatiewaarde van 0,3 (R) of hoger hebben. Een goed geïsoleerd dak heeft een isolatiewaarde van minstens 4,0 (R)- een sedumdak kan daar dus zeker aan bijdragen! Alle kleine beetjes zijn immers mooi meegenomen.

 

Groene dakbedekking met subsidie

Wist u dat u tegenwoordig vaak subsidie aan kunt vragen voor uw groendak? Dat scheelt u een hoop kosten! Sommige gemeenten en provincies geven zelfs tot wel 50% van de totale kosten terug. Een duurzamer huis was nog nooit zo voordelig!

 

Koop nu uw groene dakbedekking bij NatureGreen!

Bestel gauw uw groene dakbedekking bij NatureGreen! Dat is wel zo prettig! Heeft u nog vragen over onze sedumdaken, of over bijvoorbeeld de subsidiemogelijkheden?

Gerelateerde artikelen

Een lichtstraat laten inbouwen

Binnen 24 uur een wasmachine monteur in Amsterdam

Wat u moet weten voordat u massief houten vloeren installeert