Pattyp
Image default
Verbouwen

Een passende bouwkeet voor jouw bouwbedrijf kopen

Bouwketen zijn cruciale plekken op de bouwplaats, waar jij met je collega’s samenkomen voor een lekkere boterham en kop koffie. Maar in bouwketen gebeurt nog veel meer dan alleen schaften. Schaftwagens of schaftketen, zoals een bouwkeet ook wel wordt aangeduid, vervullen meerdere functies. Zo kan er op deze plekken worden vergaderd, kan hier bij slechte weersomstandigheden onderdak gevonden worden en zijn keten en schaftwagens ideaal om gereedschappen en andere spullen op te slaan. Redenen genoeg dus om voor jouw bouwonderneming een geschikte schaftkeet aan te schaffen. Maar als je plannen hebt om een of meer schaftwagens te kopen, waar moet je dan zoal op letten bij de aankoop? We hebben hieronder enkele belangrijke aandachtspunten op een rijtje gezet om in het oog te houden als je een of meer nieuwe schaftwagens wilt kopen

1. Let op de omvang van de keet

Niet is er vervelender dan een schaftkeet die te klein is en waar je alleen opgepropt met je collega’s in kunt zitten. Zorg daarom voor een of meer schaftwagens die voldoende ruimte bieden voor al je medewerkers. Daarnaast is het fijn als er voldoende ruimte overblijft voor wat extra’s, zoals extra opslagruimte. Enig comfort in de vorm van een toilet of kleine keuken maakt de keet nog eens stuk aangenamer.

2. Ga voor een duurzame constructie en milieuvriendelijke materialen

Tegenwoordig zijn duurzaamheid en oog hebben voor het milieu van groot belang voor ondernemers. Je wilt qua bedrijfsvoering natuurlijk een bijdrage leveren aan een beter klimaat. Ga daarom voor een schaftkeet die gemaakt is van duurzame materialen en lang meegaat.

3. Kleuren en vormgeving

Ten slotte is er qua keten veel variatie mogelijk als het aankomt op het design, de vormgeving en de kleursamenstelling van de keet. Op dit gebied valt er bij goede aanbieders genoeg te kiezen, dus oriënteer je breed en maak dan een goede keuze voor jezelf!


Geïntereseerd in het kopen van een bouwkeet? Bezoek de website van Brouwer voor een groot overzicht.