Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Tweedehands auto Kia Sportage

Wat veel mensen wellicht niet weten is dat Kia een onderdeel is van de Zuid Koreaanse autoproducent Hyundai. Kia timmert et die ondersteuning en basis al jarenlang danig aan de weg en is een graag geziene gast op de Nederlandse wegen Dat geldt zeker ook voor de Kia Sportage. Koop je een tweedehands auto Kia Sportage, dan koop je een indrukwekkende SUV, die echter geen moment log wordt.

Nooit log, altijd een sportief karakter

Ondanks de afmetingen blijft de Kia Sportage een sportief karakter uitstralen. De eerste Kia Sportage zag je in 1993 op de Nederlandse wegen. De auto wordt tot op de dag van vandaag geproduceerd en dat zegt veel, zo niet alles. Er is veel wat de aankoop van de Kia Sportage meer dan de moeite waard maakt. Zo heb je vijf royale zitplaatsen tot je beschikking en verrast Kia steeds weer met nieuwe technologie. Niet voor niets was de Kia Sportage de eerste auto die over een knie airbag beschikte. Na de lancering van de eerste generatie van de Sportage in 1993, werd de tweede generatie wat groter en aan de derde generatie – in 2011- werden tal van functionaliteiten toegevoegd. Zo kon je vanaf de derde generatie de kofferbak automatisch openen en was er vanaf dat moment de sleutel met afstandsbediening.

Zonder duur abonnement

In een Kia Sportage rijd je in een indrukwekkende auto. Toch kun je zelfs met deze Kia een beroep moeten doen op Pechhulp Nederland. Gelukkig hoef je daarvoor tegenwoordig geen dure abonnementen meer af te sluiten maar bel je gewoon met RoadGuards. Doe je dat, dan is er binnen een half uur een monteur bij je die je graag verder helpt. Een abonnement is dus niet nodig. Je betaalt gewoon rechtstreeks aan de monteur. Ook het afsluiten van een abonnement is niet nodig op het moment dat je een beroep doet op dit collectief van zo’n 800 monteurs.