Pattyp
Image default
Sport

De fysio uit Bergeijk werkt mee aan een gezonde leefstijl

Ben je opzoek naar een fysio praktijk die kan helpen bij een gezondere leefstijl creëren of wil je graag begeleiding in je fitness workouts? Dat kan bij de fysio uit Bergeijk. Woon je hier in de buurt of omgeving? Neem dan direct contact op en kom een stapje dichterbij je gezonde leeftstijl. De fysio uit Bergeijk heeft merdere vestigingen, mocht je niet in Bergeijk of omgeving wonen, dan kun je ook terecht bij de vestiging in Waalwijk of de vestiging in Drunen. Hoe gaat het werken naar een gezonde leeftijl precies in zijn werking bij Fysiocare? Lees hieronder wat meer informatie over Fysiocare zelf of neem een kijkje op de website.

Leefstijlprogramma’s

Je kunt bij Fysiocare Bergeijk een afspraak maken met één van de gecertificeerde fitness en leefstijl instructeurs. Zij helpen je in het begeleiden van bijvoorbeeld oefeningen in de fitness ruimte van Fysiocare Bergeijk en kunnen je ook helpen aan een op maat gemaakt voedingsschema. Wanneer je aan je leefstijl verandering begint en je graag fitter en gezonder wilt worden is voeding een heel belangrijk punt. Gezonde voeding geeft lichaam namelijk beter, langer en meer energie waardoor je jezelf ook echt fitter gaat voelen. Dit heeft ook veel voordelen bij het fitnessen. 

Afslanken of juist aankomen

Het veranderen van je leefstijl hoeft natuurlijk niet meteen te betekenen dat het moet gaan om afslanken. Heb jij veel moeite om aan te komen of wil je graag meer spieren kweken? Ook dan kan je terecht bij Fysiocare. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een snel werkende schildklier die ervoor kan zorgen dat je meer moet eten dan de aanbevolen hoeveelheid die word aangegeven voor iemand met een normaal werkende schildklier. Wanneer dit het geval is, is het altijd moeilijk om te weten hoeveel je nu precies moet eten om aan te komen. De fitness instructeur die bij Fysiocare Bergeijk aanwezig is, zal je hierin begeleiden.