Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Met vakantie op luxe wielen

Je vakantie begint al bij het vertrek vanuit Nederland en de rit naar je bestemming. Wellicht heb je er dan vast wel eens aan gedacht om een luxe auto te huren voor op vakantie. Bij je plaatselijke autoverhuur in Heerlen zal dat waarschijnlijk niet kunnen, maar mogelijk is het zeker. Laat die vijfdeurs station daarom maar eens op de oprit staan en stap lekker in een cabrio. Of zet de zeven-zits familieauto maar eens weg en laat je mannenhart sneller kloppen met één van de vele supercars.

Een luxe auto huren voor op vakantie

Je bent vast wel fan van een bepaald merk auto. Maar hoogstwaarschijnlijk rijd je in een andere auto, omdat deze beter past bij je werk of levensstijl. Maar wil ook jij de wind lekker door je haren voelen, terwijl je over een kustweg rijdt in een cabrio? Wil je ook die Maserati voorrijden bij een luxe hotel voor Valet Parking? In de nieuwste Range Rover door de bossen crossen? Of misschien liever met een Porsche door de bergpassen scheuren?

Wat de reden ook is, het huren van een luxe auto voor op vakantie geeft een extra dimensie aan de reis. Het kost misschien wat extra en er zijn een aantal zaken die je moet regelen, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug.

Waar let je op

Kies je voor die luxe auto in plaats van je plaatselijke autoverhuur in Heerlen? Slimme keus, wij vertellen je nu waar je op moet letten.

–          Je moet doorgaans minimaal 25 jaar oud zijn;

–          Voor een aantal premium type auto’s dien je twee creditcards te kunnen overleggen;

–          Je moet veelal minimaal 3 jaar je rijbewijs hebben;

–          Zorg voor genoeg saldo op je creditcard.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-heerlen/