Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi is veel meer dan een VW Classic shop

Een Kever onderstel, voor- en achterbumpers voor een Karmann Ghia en nieuwe stoelbekleding voor een Kübel. Zoek niet langer: dit en veel meer kun je online kopen bij Paruzzi.

Is het slot van je klassieke Volkswagen Bus versleten? Heb je nog maar één sleutel of baal je van al die verschillende sleutels aan je bos? Paruzzi heeft de oplossing voor je: een vijfdelige slot-cilinder-set met één sleutel. Het gaat dus -voor de duidelijkheid- om vijf cilinders waar dezelfde sleutel in past:

-een paar voor de cabinedeuren;

-een cilinder voor de klapdeur;

-een cilinder voor de achterklep;

-een contactslot-cilinder.

Je krijgt er tien sleutels (twee per cilinder) bij geleverd; meer dan genoeg reservesleutels dus! De cilinder-set is geschikt voor de Bus tot en met 1963 (VIN 1 222 025).

Paruzzi heeft veel meer onderdelen in de categorie slot  / deurslot / deurslotmechanisme in de aanbieding. Denk aan een veer voor het deurslotmechanisme, standaard / custom / billet deurslotstaafjes (per paar), deurslotstaafjes met palissanderhouten of walnoothouten kapjes (per paar), een deurslotcabinemechanisme voor links en rechts met of zonder binnen vergrendeling, deurslotmechanisme smeerpluggen, deurslotstaaf bescherm tules (per paar) en een schuifdeurslot rubber opvang-nok. Of je het juiste onderdeel koopt, daar hoef je je bij Paruzzi nooit zorgen over te maken. Allereerst zitten er alleen kwaliteitsproducten in het assortiment. Verder is bij ieder item vermeld voor welke classic Volkswagen het bedoeld is (met foto’s van het type VW erbij!) en ook het originele nummer staat genoteerd.

 

Paruzzi.com is ook het adres voor Kever restauratie, boeken, gereedschappen, onderhoudsproducten, bevestigingsmaterialen, trekhaken, boeken en merchandise. Op de site is volop informatie te vinden. Over de diverse auto-onderdelen en technische gegevens zoals motor calculator en motor herkenning, bouwjaar herkenning, een versnellingenverhouding calculator en een stroomverdeler / ontstekingstool. Als bij een bepaald onderdeel een handleiding hoort, staat die online. Door het Paruzzi-nummer in te vullen, verschijnt de gebruiksaanwijzing die je vervolgens kunt downloaden.

Ter afronding van dit bericht krijg je de adres- en contactgegevens van Paruzzi. 

Paruzzi Classic VW  Supplies

Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke 

+31 (0) 113 – 50 35 55

sales@paruzzi.com

https://www.paruzzi.com/nl