Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

In 1 dag je theorie certificaat gehaald met Gelijk Geslaagd

Vraag jij je af of het mogelijk is je examen auto theorie te halen in 1 dag in Den Haag? Ja hoor, dat is mogelijk! Het enige dat je dan hoeft te doen is je in te schrijven voor een van onze theoriecursussen bij Gelijk Geslaagd. Wij helpen je binnen 1 dag aan je auto theorie certificaat!

Hoe we dat doen? We zullen het hier in het kort uitleggen. Vroeg in de ochtend, om 07.00, is de aanvangstijd van de dagcursus. Je hoeft je voor de cursus niet thuis op bepaalde dingen voor te bereiden. Ook hoef je geen boeken mee te nemen, wij zorgen dat al het lesmateriaal dat wij gebruiken tijdens de cursus voor jou klaar ligt. Wij zorgen zelfs voor drankjes en lunch in de pauzes! Jij hoeft je dus alleen maar in te schrijven voor onze theoriecursus, de avond van te voren op tijd naar bed te gaan, je wekker op tijd te zetten en je beste humeur mee te nemen. O ja, en vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, zoals een ID-kaart. Want zonder geldige legitimatie laat het CBR je geen examen doen.

Zorg dat je echt om 07.00 bij de cursuslocatie aanwezig bent, we willen namelijk op tijd beginnen. We kunnen alle tijd hard gebruiken, je gaat immers in de middag al je examen maken. En we willen natuurlijk dat iedereen uitstekend voorbereid is voor zijn of haar examen.

Een van onze relaxte docenten geeft de theorieles. Hij geeft je een duidelijke uitleg, goede voorbeelden en handige afbeeldingen van diverse verkeerssituaties. Let goed op tijdens de les en stel al je vragen. Heb je extra uitleg nodig of snap je iets niet goed? Geef het aan en de docent geeft je gewoon datgene dat jij nog extra nodig hebt. Door na de les te oefenen met examens bereiden we je nog een beetje beter voor op het examen. Je bent er nu helemaal klaar voor en bent uitstekend voorbereid. Succes op het examen, het gaat je lukken!

Haal ook je scooter theorie certificaat met Gelijk Geslaagd

Ben jij nog te jong om je auto rijbewijs te halen maar wil je graag op een scooter rondrijden? Ook dan moet je eerst even het theorie certificaat halen. Daar kunnen wij jou ook bij helpen! Deze cursus geven wij in meerdere steden in Nederland, waaronder de scooter theorie in Rotterdam.

Schrijf je nu in en je hebt lekker snel je theorie certificaat op zak!

https://www.gelijkgeslaagd.com/