Pattyp
Image default
Zorg

Regel je zorg administratie eenvoudig en veilig met Edevop online

Werk je als zorgverlener? Dan wil je de beste zorg geven aan je cliënten. Daarnaast dien je ook je administratieve taken te regelen. Om dit eenvoudig en snel te doen is er de patiënten software van Edevop online. Dit software pakket bevat een eenvoudig EPD formulier dat voldoet aan de richtlijnen van jouw beroepsgroep. Daarnaast bevat de software een handige agenda, facturatie mogelijkheden, declaratie mogelijkheden, patiënten ervaringen meten met QDNA/Mediquest/Qualiview en emailberichten versturen met Zorgmail.

Voor welke beroepsgroepen is Edevop geschikt?

Edevop online is geschikt voor: logopedisten, oefentherapeuten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Dus wil je een eigen praktijk als logopedist starten? Dan is de logopedie software van Edevop online zeer geschikt. Als je net gaat starten of gestart bent kan het goed zijn dat je nog geen contract hebt gesloten met zorgverzekeraars. In dit geval is het ook mogelijk om met Edevop online te werken. Je kunt dan een factuur zelf opmaken en naar je cliënten versturen.

Veilige software

Met Edevop werk je vanuit je website. Dit heeft als voordeel dat je altijd en overal met de software kunt werken. Ook is aan veiligheid aandacht besteed. Daarom is Edevop online gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en iedere dag wordt hier een backup van gemaakt.

Support

Edevop is al te gebruiken vanaf €36 per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan. Als je aan de slag gaat met Edevop vind je op edevop.nl handleidingen die je op weg helpen om de software beter te leren kennen. Heb je een specifieke vraag? Dan kun je de helpdesk bellen. Mocht je bepaalde informatie binnen de software niet kunnen vinden dan kan een medewerker van Edevop even online meekijken op je computer via een speciaal programma genaamd VNC Instant Support. Het meekijken op je computer is uiteraard wel veilig. 

https://www.edevop.nl/