Pattyp
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor 2021

Blijft u volgend jaar bij de zorgverzekeraar die u nu heeft, of overweegt u om over te stappen? Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat uw huidige zorgverzekering niet meer bij u past. De premie is te hoog geworden, u kunt niet de juiste aanvullende verzekering vinden, of er zijn dingen veranderd in uw eigen situatie. Wat de reden ook is, een andere zorgverzekeraar kiezen kan een verstandige keuze zijn. En overstappen is in de meeste gevallen erg eenvoudig.

Salland investeert in zorg

Betaalbare zorg is belangrijk, maar de kwaliteit ervan willen we ook graag hoog houden. Bij Salland dragen we daarom ons steentje bij aan het verbeteren van de zorg in ons land en specifiek in Overijssel en Gelderland. Hiervoor investeren we in initiatieven gericht op de zorg. Daarnaast gaan we binnen de regio in gesprek met zorgaanbieders. Dit geeft ons de kans om goede afspraken te maken over zaken zoals de kosten van behandelingen. Bijkomend voordeel is dat we de zorgaanbieders in onze regio kennen, zodat we u kunnen adviseren over een behandelaar die bij u past. Het liefst natuurlijk zo dicht mogelijk bij huis en zonder op een lange wachtlijst terecht te komen.

Aanvullende tandartsverzekering afsluiten

Een aanvullende tandartsverzekering komt van pas als u verwacht het komende jaar specifieke behandelingen aan uw gebit nodig te hebben. Afhankelijk van het soort behandeling of het aantal behandelingen, kunt u een tandartsverzekering afsluiten die de gewenste vergoeding biedt. Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Elk bieden ze een andere dekking per kalenderjaar. Een tandartsverzekering heeft u alleen nodig als u ouder bent dan 18. Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch verzekerd voor tandartskosten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste aanvullende of tandartsverzekering? Wij staan graag voor u klaar met advies.

https://www.salland.nl