Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Samen sterk voor een schone omgeving

Het is prettig om te leven in een schone omgeving. Het schoonmaken neemt wellicht wat tijd in beslag, maar het resultaat is ook erg belangrijk. Niet alleen jij moet stralen, maar ook je werkplek, de keuken en de natuur. Door gezamenlijk te letten op de vervuiling en jouw bijdrage te kunnen leveren aan een schone omgeving, verbeteren we het leven. Door middel van de onderstaande tips lever jij ook jouw bijdrage aan een schone omgeving. Lees snel verder en ontdek de tips.

Werkplek 

Je werkplek wordt vaak enkel en alleen door jou zelf gebruikt. Dit geeft jou wellicht geen druk om je bureau opgeruimd te houden. Een schone werkplek verhoogt jou productiviteit gedurende een dag. Je wordt niet afgeleid door je rommelige bureau en kunt gefocust aan het werk. Niet alleen een bureau is een werkplek, maar vele mensen zijn bijvoorbeeld ook werkzaam in een magazijn. Het is belangrijk om ook hier een schone werkomgeving te realiseren. Er ontstaan veel bedrijfsongevallen door viezigheid of spullen om de grond. Daarnaast worden veel werkplekken schoongemaakt door middel van een reinigingsmachine. Een aantal reinigingsmachine maken de vloer direct droog, zodat eventuele bedrijfsongevallen voorkomen kunnen worden. Bekijk de schoonmaakmachines bij Facility Trade Group en ontdek welke geschikt is voor jouw bedrijf. 

Keuken 

In de keuken wordt het eten vaak bereid. Het is essentieel om hier te werken met een hoogwaardige hygiëne. Het eten wordt opgegeten en kan zorgen voor infecties in het lichaam. Daarnaast is het belangrijk om de voedingsproducten op de juiste manieren op te slaan en in de gaten te houden. Wanneer een bepaald product te lang is geopend, dan dien je deze af te schrijven en niet meer te gaan gebruiken. Daarnaast moeten de materialen na afloop van gebruik netjes worden schoongemaakt. Indien dit niet gebeurt blijvende oude etensresten wellicht kleven en daardoor kunnen schimmels ontstaan op de materialen. 

Natuur 

De natuur wordt enorm vervuild. Het is aan ons allen om op te letten op een schone omgeving in de natuur. Indien het mogelijk is, kan je wellicht samen rijden met een collega naar het werk of met je vriendin naar de sport. Op deze manier ben je minder auto’s nodig en wordt de natuur minder vervuild. Daarnaast kan je bij korte afstanden ervoor kiezen om de fiets te pakken. We zien ook dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van papieren materiaal in plaats van plastic materialen. Dit komt omdat het papieren materialen makkelijker af te breken is door de natuur. Het plastic blijft lang liggen en kan zelfs leiden tot verstikking van een vogel bijvoorbeeld. Blijf nadenken en houd rekening met de natuur!

 

https://facilitytradegroup.nl/