Pattyp
Image default
Dienstverlening

Slotenservice Den Haag

Mensen onderschatten het onderhoud van sloten waardoor er onverwachte kosten en stress ontstaat. Zo raken er mensen buitengesloten en zelfs in hun eigen hun opgesloten doordat het deurslot niet meer goed werkt.

Regelmatig onderhoud

Als je zelf geen tijd hebt of niet weet hoe je de sloten in en rondom het huis moet onderhouden huur hiervoor dan slotenservice Den Haag in. De slotenservice stuurt regelmatig een slotenmaker om de sloten te onderhouden waardoor ze altijd goed blijven functioneren. Als het slot niet goed onderhouden wordt kan de sleutel bijvoorbeeld in het deurslot afbreken waardoor het niet meer open gaat. Dit gebeurt heel vaak en dan moet het slot ook vervangen worden omdat het beschadigd is geraakt.

Service abonnement

Voor slotenservice Den Haag onderhoud door slotenmaker kun je gewoon een abonnement afsluiten. Afhankelijk van het soort abonnement komt de slotenmaker 1 keer per jaar of twee keer per jaar langs om alle sloten te controleren en te onderhouden. Zo blijft alles goed functioneren en wanneer een slot niet meer goed werkt kan de slotenmaker Den Haag het ook meteen repareren of vervangen indien nodig. Dit bespaart je natuurlijk een hoop stress en gedoe dan wanneer je met een kapotte slot te maken krijgt.