Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi is meer dan een online winkel

Paruzzi is voor de VW Classic bezitter een bekende naam. Hij bestelt Volkswagen classic parts, accessoires en merchandise. En hij klopt bij het Paruzzi-team aan voor technische informatie over zijn VW.

Ben jij eigenaar van een klassieke Volkswagen en heb je regelmatig contact met dit bedrijf in Yerseke? Hier een leuke tip: iedere vrijdag wordt een rondleiding gegeven door het magazijn, de verpakkingsafdeling en de winkel. Het hele proces van productie via bestelling en verzending tot levering wordt uitgebreid toegelicht. Er is plek voor 8 tot 50 personen en de tour duurt ongeveer 90 minuten. Als iedereen alles heeft kunnen zien en zijn / haar vragen zijn beantwoord, is het tijd voor een hapje en een drankje. De Paruzzi-rondleidingen zijn gratis. Ze worden georganiseerd om de waardering uit te spreken voor de vaste klanten.

Op de website van Paruzzi staat een overzicht met data waarop nog plek is. Als je op een bepaalde dag klikt, kun je je direct inschrijven. 

Ruim assortiment

Via Paruzzi worden complete revisiemotoren, maar ook kleine onderdelen besteld. Koop jij ook regelmatig iets online, dan vind je het vast fijn als je een beetje bij kunt houden wat je aangeschaft hebt en hoeveel het een en ander kostte. Om je hierin tegemoet te komen twee adviezen. Allereerst: maak een account aan bij Paruzzi . Als je vervolgens iedere keer dat je online bent ook daadwerkelijk inlogt, wordt er een bestelgeschiedenis voor je bijgehouden.

Voortaan bekijk je dan in één oogopslag wat je voor welke prijs hebt gekocht. Dit kan op maand- , kwartaal of jaarbasis. Dan de tweede aanrader. De complete prijslijst, dus van alles wat je bij Paruzzi kunt kopen, is als Excel bestand te downloaden. De prijzen staan inclusief BTW vermeld. Vanzelfsprekend is dit geen definitieve lijst. Een afzonderlijke prijs kan veranderen. Heb je nog tips om de website en webshop van Paruzzi te verbeteren? Zijn er dingen die je mist? Paruzzi is er benieuwd naar! Laat van je horen via 0113-503555 of sales @ paruzzi .com. Je kunt ook een berichtje achterlaten op Facebook of Instagram.

https://www.paruzzi.com/nl/