Pattyp
Image default
Woning en Tuin

Stijlvolle badkamer inrichtingsideeën

Onderschat nooit de kracht van badkamerstijl! Laat de kleinste kamer van je huis groter dan het leven aanvoelen met gedurfd behang, efficiënte opbergruimte, en stijlvolle raambekleding. Hieronder vind je  een lijst met inrichtingsideeën samengesteld die decoratieve elementen en functionaliteit toevoegen om van je badkamer je favoriete kamer in huis te maken.

Heldere patronen

Een kleine ruimte heeft een geheim voordeel – maak van de gelegenheid gebruik om gedurfd behang of vloertegels te gebruiken die een grotere ruimte zouden overweldigen. Of je stijl nu traditioneel is, een beetje bohemien, uitgesproken modern, of ergens daartussenin, er is een gewaagd behang of vloertegel voor jou. Zoek naar grootschalige patronen of felle kleuren die indruk maken.

Praktische opbergruimte

Extra rekken maken het verschil in een kleine ruimte. Houd alles wat je nodig hebt binnen handbereik – maar niet op je aanrecht. Zet lastige hoeken en ruimte boven het toilet aan het werk door extra rekken aan te brengen. Laat je mooiste linnengoed zien of gebruik de richel voor een paar heerlijk ruikende kaarsen.

Aluminium jaloezieën

De vochtbestendige jaloezieën van aluminium van Raamdecoratie.com behouden hun integriteit en schoonheid in een badkamer. Aluminium jaloezieën zijn zo veelzijdig, dat ze je badkamer een modern en strak uiterlijk geven en tegelijk bestand zijn tegen hoge vochtigheid omdat ze niet kromtrekken, barsten of schimmelen.

Knal van het groen

Behalve hun luchtzuiverende kwaliteiten geven planten ook een geweldige stijl. Deze knallers van groen zijn welkom in zowat elke kamer, maar de laatste tijd zijn badkamerplanten helemaal in. Een reeks bladplanten of vetplanten kan een gewone badkamer in een tropische oase veranderen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een populaire oplossing voor wie de elegante aanblik van gordijnen bewondert, maar het moderne gemak van jaloezieën wil. Ze zijn functioneel, praktisch en maken een mooi statement. Met vouwgordijnen kun je het natuurlijke licht regelen, zachtheid toevoegen aan de harde oppervlakken van een badkamer, en helpen geluid te absorberen. Kleur- en patroonmogelijkheden zijn eindeloos, dus veel plezier bij het decoreren!

We hopen dat je deze stijlvolle badkamer inrichtingsideeën nuttig vindt! Veel plezier met het gebruik van een knal van kleur en je verbeelding bij zo’n kleine ruimte. Denk eraan dat je vochtbestendige raambekleding moet kiezen om klachten te voorkomen.

 

https://www.raamdecoratie.com