Pattyp
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten hottubs

Er bestaan verschillende soorten hottubs met elk hun eigen voordeel. Twijfel je over welke het beste bij jou past? Lees verder en kom erachter! 

Elektrisch

heb je geen zin om altijd de hottubkachel aan te steken? Dan kun je er bij ons ook voor kiezen om de hottub te verwarmen met een Balboa verwarmingssysteem. Dit kan volledig of in combinatie met een van onze drie houtkachels. Het elektrische Balboa systeem wordt in onze werkplaats aan de hottub gemonteerd en kun je bedienen met het paneel dat wordt verwerkt in het hout. Elektrisch verwarmen duurt langer dan houtgestookt. Zo’n 1 a 2 graden in het uur en dit is ook afhankelijk van de starttemperatuur van het water en de buitentemperatuur. Kies je voor elektrisch verwarmen dan kun je het element het beste continu aan laten staan. Zo is de hottub altijd op temperatuur

Hout gestookt 

Een hout gestookte hottub brengt een bepaalde sfeer met zich mee. Een vuurtje maken is vaak de reden waarom mensen voor een hout gestookte hottub kiezen. De geur en het knisperende hout maken het knus en gezellig. Als je voor een medium grote kachel kiest duurt het gemiddeld 2 uur, voordat het water een tempratuur van 37 graden Celsius bereikt. Welke kachel je kiest voor je hot tub ligt aan jouw voorkeuren. Een externe heeft langer de tijd nodig om het water warm te krijgen, maar omdat hij buiten het bad zit hou je wel meer zitplek over. Een interne kachel neemt meer plek in beslag maar verwarmt het water dus wel sneller.

Hybride 

De Ducktub Fjord wordt hybride verwarmd. Dat houdt in dat er een samenspel zit tussen een hout gestookt vuurtje en elektrische verwarming. Door de hottub altijd op zo’n 25 graden te houden, kun jij voor de laatste paar graden nog even wat hout erop gooien en jouw stook kriebels de vrije loop laten gaan. Je kunt de tempratuur gemakkelijk instellen via het Balboa bedieningspaneel. 

Ontdek het assortiment van Welvaere

Ben je door alle voordelen overtuigd dat je een hottub iets voor jou is? Overweeg dan om hottub in de tuin neer te zetten! Zo kan je er onbeperkt gebruik van maken en profiteren van alle voordelen. Ga naar de website van Welvaere en ontdek het uitgebreide assortiment. Wil je een hottub kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom en laat je adviseren. Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

https://welvaere.nl/